2777
2789
عنوان

چطور یه دختر می تونه خودش رو بدبخت کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1307 بازدید | 71 پست
مجرد باشه بایکی رابطه داشته باشه بعدش بگه همه ک دارن ادای روشن فکرا در بیاره بعد بگه هیچکس برگه معای ...

من که متوجه منظورتون و ربطش به تاپیکم نشدم

لطفا برای این که به بهترین نحو سلامتی ام  برای همیشه برگرده یه حمد بخونید 🌹🤲🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من که متوجه منظورتون و ربطش به تاپیکم نشدم

خودت تاپیک زدی بعد میگی متوجه نشدی گفتی چجوری میشه یه دختر خودش بدبخت کنه جوابت دادم

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

خیلیییی ، هنوز نیومده دوسش دارم و در به در دنبالشم  هنوز مجردم 😂 ولی دنبال شوهرم 🤣

اهاااا😂💛💛💛 خوشبخت بشی عزیزم

بیاید به هم قول بدیم. قول بدیم درد و ناراحتی و استرس بقیه رو سبک نشماریم...شاید توی اون لحظه طرف فقط همینو میخواد.اگه دلش بچه میخواد نگیم وای بچه چیه بیخیال. اگه دلش میخواد ازدواج کنه نگیم وای شوهر چیه؟ بیخیال. هنوز زوده برات و شوهر بده و خیانت میکنه و این چرت و پرتا...اگه دلش میخواد مستقل باشه نگیم وای کار چیه؟ بخواب توی خونه. اگه دلش میخواد درس بخونه نگیم حالا اونا که خوندن به کجا رسیدن؟ با سبک شمردن درد بقیه، هیچکی فکر نمیکنه شما یه قهرمان هستید، بلکه احمق به نظر میرسید.لطفا اینو توی مغزتون پین کنید.

من تو این زندگی یه چیزی یاد گرفتم هیچ وقت کسی رو قضاوت نکن و منم کسی رو نکن هیچ وقت بیش از اندا ...

الان تمام شد حالا قضاوت کن عزیزم

وقتی داره جدا میشه و با تلاش زندگیشو بسازه بدبخت نمیشه🚶‍♀️

چرا بچش چی می شه زندگیش حتما با یه بچه و دختر خوشکلش خیلی سخت تر می شه

الان تمام شد حالا قضاوت کن عزیزم

کلا گفتم گلم 

بله اینکه ادم باید تحقیق کنه و ... که صد درصد درسته

نتـࢪسـون عاشقـاࢪو از این ڪولاڪ تـاࢪاج🖋به خاڪ افتـادن از عشـق ، پَࢪ و بالِ به معࢪاج 🖋  نه تیࢪ و دشــنھ ، نه داࢪ و زندون🖊 ستــاࢪه ها ࢪو از شـب نتـــࢪسون♥    ʕ´•ᴥ•`ʔ 
طرز فکر و نظرات متفاوته

من که نگفتم شبیهه فقط نظر خودمو گفتم 

باید اینو هم در نظر داشت که ما حق نداریم با نظراتمون و تفکراتمون باعث توهین و اذیت دیگران بشیم 🙂

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
من که نگفتم شبیهه فقط نظر خودمو گفتم  باید اینو هم در نظر داشت که ما حق نداریم با نظراتمون و ت ...

واسم بقیه مهم نیستن همیشه نظرم میدم و رد میشم

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

خودت تاپیک زدی بعد میگی متوجه نشدی گفتی چجوری میشه یه دختر خودش بدبخت کنه جوابت دادم

😆😅 آهان عزیرم جمله ام خبری بود سوالی نبود علامت آخر رو نگذاشتم 😆