😐😐خب اینم یجور گول زده از پشت کارشو کنه اونجارو حفظ کنه و برگه بگیره با برگه گرفتن افراد خو ...
هموووون اصلا پاکی ربطی نداره به باکره بودن . باکره بودن برای خدا اینه که بدن اشو فقط از مرد های بد دور کنه که مورد سواستفاده قرار نگیره ولی برای مردم و این جامعه امروزی متاسفانه فقط اثبات آکبند بودن هست .
فکر من باز هست عیسی به دین خود موسی بع دین خودت اول گفتم نظر منه
نمیخوام دینتو روشتو عوض کنی چون بکنی هم بازم همون آش و کاسه اس خواستم بهت بگم واسه یه دختر فرقی نداره باکره باشه یا نباشه بازم تو این مملکت بازم تو تنگنایی . سعی کن همه چی رو به سوال ببری این افکار هم متاسفانه مال خودمون نیس این عقاید حتی مال خودم یه جاهایی بازم روم تاثیر گذاشته شده یه جاهایی هم آموخته شده در کل فرقی نمیکنه چه روشی بری دخترا اون بیرونن به نظر من و شما احتیاجی ندارن
با معتاد ساخت اتفاقا هر چه سریع تر باید از معتاد جدا شد با معتاد موندن بچه ها بیشتر آسیب م ...
بلع که میشه....به خودا آسیبش کمتر از طلاقه.....میشه ترک کرد دخترعمه من شوهرش به کراک معتاد بود عجیب،موند و ساخت زندگی اش و....اون بچه بزرگ بشه مطمین باش از طلاق بیشتر ناراحته تا اعتیاد.......
بله عزیزم پدرش رفته تحقیق بهش گفتن این آدم زندگی نیست و بدرد نمی خوره دختره رفته با کسی که تحقیق کرده دعوا که به تو مربوط نیست و من می خوام با این ازدواج کنم و ...
لطفا برای این که به بهترین نحو سلامتی ام برای همیشه برگرده یه حمد بخونید 🌹🤲🏻
نمیشه از دور قضاوت کرد شما کاملا از جریان زندگیش با خبری؟؟ صد در صد نه هیچکسس تو دنیا ...
بله از زندگیش خبر دارم پدر و مادر مهربونی داره اصلا پدرش به احترام انتخاب دخترش اجازه داد با این آقا ازدواج کنه با وجودی که تحقیق کرده بود اما به دخترش بیشتر از محقق اعتماد کرد الان هم با آغوش باز از دخترش حمایت می کنه
اما فکرش رو بکن همچین دختری حمایت خانواده رو هم نداشته باشه خیییییلی سخت می شه
لطفا برای این که به بهترین نحو سلامتی ام برای همیشه برگرده یه حمد بخونید 🌹🤲🏻