2777
2789
عنوان

ازمایش بتا بچها این الان یعنی چی🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 37 پست
من راستش اصلا نمیدونستم تیتر بتا چیه اونجا ک رفتم از بدم گفت چرا تیتر بتا ننوشته برات ..اینم نشون می ...

بتا فقط میگه حامله ای ولی تیتر بتا عدد رو نشون میده مثلا پس فردا دوباره تیتر بدی اون ۲۵۰ باید دوبرابر یا بیشتر بشه.

إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱
بتا فقط میگه حامله ای ولی تیتر بتا عدد رو نشون میده مثلا پس فردا دوباره تیتر بدی اون ۲۵۰ باید دوبراب ...

شنبه میرم پیش دکتر زنان  ببینم اون چی میگ اون احتمالا تیتر بتا بنویسه برام 

ممنون بابت راهنماییات خیلی لطف کردی عزیزم❤

اقا ما یروز اومدیم یه ادم خوشگلو خوشتیپو بغل کنیم تق خوردیم به ایینه به همین برکت قسم😎😉

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شنبه میرم پیش دکتر زنان  ببینم اون چی میگ اون احتمالا تیتر بتا بنویسه برام  ممنون بابت را ...

اره برو گلم مبارکه انشالله 

إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱

[QUOTE=294791274]۲۵۰ الان مگه عدد بتا نیست؟[/QUOTEنه مثلا ۲۵ به بالا یعنی باردار اینم عدد زده خود طرفم گفته چرا تیتر بتا  واست ننوشته فقط ازمایش بارداری معمولی  هست اینی که داده

عزیزم این تیتر نیست اما عدد بتا توش کاملا مشخصه توی تیتر سن بارداری و اینارم میزنه

خب مگه منم نگفتم تیتر نیس