2777
2789
عنوان

ازمایش بتا بچها این الان یعنی چی🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 37 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مثبته زود ازمایش دادی بتا پایینه فعلا

انشالله که بخاطر زود ازمایش دادن باشه یکم میترسم 

ممنون❤

اقا ما یروز اومدیم یه ادم خوشگلو خوشتیپو بغل کنیم تق خوردیم به ایینه به همین برکت قسم😎😉
خداکنه چیزی نباشه خیلی نگران شدم 🤔❤

نه گلم نترس فقط باید تیتر بتا بدی مثلا امروز  تیتر بتا دادی پس فردا باید  تکرار کنی باید  عددش دوبرابر بشه 

إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱
جنسیت بچت مشخص شد بهم ایمان میاری

ایدیت یادم بمونه تگت میکنم😂دیگ میشه یوزارسیف من😂😂

اقا ما یروز اومدیم یه ادم خوشگلو خوشتیپو بغل کنیم تق خوردیم به ایینه به همین برکت قسم😎😉
نه گلم نترس فقط باید تیتر بتا بدی مثلا امروز  تیتر بتا دادی پس فردا باید  تکرار کنی باید&n ...

من راستش اصلا نمیدونستم تیتر بتا چیه اونجا ک رفتم از بدم گفت چرا تیتر بتا ننوشته برات ..اینم نشون میده ولی اون دقیق

نگران نباش منم ازمایشم اینجور بود  البته جای ۲۵۰...400بود

با پیاماتون امیدوار شدم 

خداکنه همچی اوکی باشه ❤🌱