2777
2789
عنوان

پارچه برای دوخت

78 بازدید | 11 پست

بچه ها پارچه خریدم برای کت و شلوار بعد جنسش خوبه یعنی تایید کردن ک جنسش خوبه بعد اب نزنم؟یعنی نشورمش؟

گفتن چون جنسش خوبه دیگه نیاز نیس اب بزنی 

چ کنم؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چی هست جنسش عزیزم ؟

گفتم برای کت و شلوار میخوام جنسش هم مازراتی مارک هم پرنسس

جنس مازراتی خیلی خوبه هم رنگاش قشنگه هم سنگین وایمیسته اما ب شرطی ک جنس اصلش رو بخری

خوب بگن ولی شما بذار نیم ساعت تو اب باشه بعد از خشک شدن اتو هم فراموش نشه چون برخی پارچه ها اتو رفت ...

الان خونه ی مادرشوهرم هست باید اونوقت ک میرم برای اندازه بگم ی اب بزنه تو ماشین لباسشویی خوبه یا تو تشت اب بزارم؟

گفتم برای کت و شلوار میخوام جنسش هم مازراتی مارک هم پرنسس جنس مازراتی خیلی خوبه هم رنگاش قشنگه هم س ...

مازراتی اصل الان کم پیدا میشه همه فیکن گلم 

هنه ی مازراتی هایی که الان تو بازارهست هم اب رفت دارن هم اتو رفت 

باید قبل از دوخت شستهوبشه و بعد از خشک‌شدن حدود یک ربع اتو بشه 

اینو از یک شاگرد خیاط  گوش بده 

مازراتی اصل الان کم پیدا میشه همه فیکن گلم  هنه ی مازراتی هایی که الان تو بازارهست هم اب رفت د ...

یعنی مادرشوهرم خیلی ساله خیاطه و خودش پارچه شناسه اما بازم رفتم خونش میگم اب بزنه مرسی ک گفتی😘

الان خونه ی مادرشوهرم هست باید اونوقت ک میرم برای اندازه بگم ی اب بزنه تو ماشین لباسشویی خوبه یا تو ...

ببین کرب بیشتر اتو رفت داره تا اب رفت 

حتما مادر شوهرت که خیاطه بهتر میدونه که باید کرب ها رو اتو کنه

شما رفتی بهش بگو بدین خودم اتو کنم قبل برش زحمتتون نشه

ببین کرب بیشتر اتو رفت داره تا اب رفت  حتما مادر شوهرت که خیاطه بهتر میدونه که باید کرب ها رو ...

باید بگم بهش امروز متاسفانه پارچه رو گزاشتم خونش