2777
2789
عنوان

کیا باکپسول پونیکاباردار شدن

89 بازدید | 11 پست

دکترم این ماه برام پونیکا داده گفت تاثیرزیادی داره برای بارداری خیلی استرس دارم ولی میترسم بااینم باردارنشم اگه کسی استفاده کرده ممنون میشم بیاین تجربیاتتونو بگین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسرت مشکلی نداره؟لتروزول و‌کلومیفن‌مصرف کردی؟

من این ماه پیش فوق تخصص نازایی رفتم مکمل بهم کیوتن و رویال ژلی و اینوفولیک داد

گران باش بگذار مردم بهایت را بپردازند ادمها چیزهای مفت را مفت از دست میدهند.
همسرت مشکلی نداره؟لتروزول و‌کلومیفن‌مصرف کردی؟ من این ماه پیش فوق تخصص نازایی رفتم مکمل بهم کیوتن و ...

همسرم نه عزیزم مشکلی نداره کلومفین خوردم تاثیر نداشت حالا ازفردا میخام لتروزولو شروع کنم میتونم این مکملو برم منم بگیرم ب نظرت ؟

همسرم نه عزیزم مشکلی نداره کلومفین خوردم تاثیر نداشت حالا ازفردا میخام لتروزولو شروع کنم میتونم این ...

اره به نظرم حتما بگیر برای همسرم هم زینک و ویتامین سی داد

عکس رنگی گرفتی؟

همسرت مشکلی نداره؟لتروزول و‌کلومیفن‌مصرف کردی؟ من این ماه پیش فوق تخصص نازایی رفتم مکمل بهم کیوتن و ...

عزیزم میشه بی زحمت ازمکمل کیوتن ی عکس برام   بدی یاهم اسمشو دقیق برام بگو فردا برم بگیرم چون تو گوگل زدم چن مدلش میادمن نمیدونم کدو مو بگیرم ببخشید اذیتت کردم🙏🏻

عزیزم میشه بی زحمت ازمکمل کیوتن ی عکس برام   بدی یاهم اسمشو دقیق برام بگو فردا برم بگیرم چون تو ...

عزیزم عکس بلد نیستم بفرستم اسمش مکمل کوکیوتن ۱۰۰هست شرکتهای مختلف دارند برندش مهم نیست