2777
2789
عنوان

😔چکار کنم؟

113 بازدید | 10 پست

خودش چند وقت پیش گفت فعلا یه مدت دور شیم تا دوتامون فکرامون کنیم منم توی گذشتم کلی مشکل و کارای ناتموم دارم که باید تنهایی حل کنم اما من گفتم نه پات میمونم باهم حل کنیم شده ۱۰ سال هرچند سال قبول کرد چون واقعا بدون اون نمیتونم

اما دیشب دیرم زکی از اکانت هاش پروفایل عاشقونه و بیو عاشقونه داره و به من گفته بود چت نکن تو اون اکانت و من فهمیدم گفت مال دوستمه دیگه داشتم میگفتم کات راستش رو گفت که بازم قانع نشدم

گفت یه دختر تو گذشتشه خودشو چسبونده و میخواد که بگیرمش خانوادش هم همینو میگن...گفت از هم دور باشیم یه مدت خودن میام سمتت اینو از خودم برونم😔😭💔الان چکار کنم؟؟؟باید ببخشم؟منتظر بمونم؟؟؟بنظرتون برمیگرده؟؟نفسم بنده بهش🥺👩‍🦯🕳

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگف ازش متنفرم و فقط بهم وقت بده گذشتمو درست کنم

ببین پسرا بیخیال تر از این حرفان ک بخان گند بزنن درس کنن نمیخاست بلاکش میکرد خیلی راحت

ولی همه ی ما توی تاریکی ی شب جا موندیم:)