2777
2789
عنوان

دخترم ازظهرتب داره

47 بازدید | 3 پست

استامینوفن بهش دادم.ولی قطع نمیشه فقط پیشونیش خیلی داغه.۴سالشه.دکتر ببرم یا فعلا استا بدم؟

ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن

دختر منم این دو روز تعطیلی بدون هیچ علائمی تب ۳۹ درجه کرد. نصف شب بردم بیمارستان یه دکتر اطفال نبود همه رزیدنت اومدن سوراخ سوراخ کنن گفتم نمیخام آوردم خونه شیاف گذاشتم. ظهر زنگ زدم به دکترش گفت تبش رو با شیاف و بروفن کنترل کن فردا سریع بیارش مطب. بردم مطب گلوش چرک خالی بود. گفت دو تا لوزه اش پر از عفونته. از دیروز دارم سفالکسین میدم و چند تا شربت دیگه. خدا رو شکر امروز یکم بهتر بود باز فردا باید ببرمش مطب که اگه عفونتش برطرف نشده باشه پنی سیلین بزنه

هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر منم این دو روز تعطیلی بدون هیچ علائمی تب ۳۹ درجه کرد. نصف شب بردم بیمارستان یه دکتر اطفال نبود ...

مممون عزیزم.انشااله بهتربشن.دخترم علایم عفونت وچرک چیزی نداره

ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن