2777
2789
عنوان

سر بحث با شوهرم....

253 بازدید | 36 پست

سر یه بحثی با نامزدم( هنوز عروسی نکردیم )  باهم دعوا گرفتیم😔  یه فوحش بدی بهش دادم اونم یه فحش بدی بهم داد...

ازون قضیه تقریبا یه هفته میگزره من سعی کردم فراموش کنم اون دعوا رو ...

اما همسرم.😔 وقتی منو میبینه اخماشو میکشه توهم..

نمیتونم این اخلاقاش تحمل کنم! اخه دعوامون یجوری بود هردو طرف مقصر بودن ک به فحش کشیده شد.

حالا ام میگه من زمان لازم دارم تا حالم خوب بشه🙃

منم بعضی شبا یاد حرفایی ک بهم زد میوفتم گریم میگیره..

اما خوب زمان تاکی؟  یه هفته گذشت من دلم براش پر میزنه....

چیکار کنم این مدت کمتر بهم فشار بیاد دلتنگشم

خدایا مرا هزار امید است و هر هزار تویی😍❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فحش داده طلبکارم هست اونیکه به زمان نیاز داده تویی نه اون خودتو کم دست پایین بگیر 

چیکار کنم؟ اون به بهانه های مختلف در طول روز زنگ میزنه صدام و میشنوه  دلتنگیش کنار میره اما من نمیتونم واقعا

من اصلا نمیتونم یا اینجور آدمی زندگی کنم

مگه بچس؟ این چه کاریه؟

اگه سر هر بحث و دعوایی بخواد یه ماه ۲ ماه به خودش زمان بده که عمر ادم تموم میشه میره😑

پیرت میکنه این اخلاقش

زن و شوهر خوبه که زود فراموش کنن و به همدیگه توجه کنن

آخرش قشنگه...اگه الان قشنگ نیست یعنی آخرش نیست.
من اصلا نمیتونم یا اینجور آدمی زندگی کنم مگه بچس؟ این چه کاریه؟ اگه سر هر بحث و دعوایی بخواد یه ما ...

پدرمم میگه طلاق بگیر ولی من زندگیمو دوس دارم... انگار طلاق منو شکسته میکنه نمیتونم

بعضی حرف ها تا ابد فراموش نمیشه ولی دیگه کشش بدین بیشتر اذیت یه بار باهاش صحبت کن اگر قبول کرد تمومش ...

پس محلش نمیدم😉 

خودش وقتی دلش تنگ میشه زنگ میزنه  صدامو بشنوه دیگه حتی گوشیشم برنمیدارم تا این بازی مسخره رو تموم کنه

نظرت چیه

اول خودایشون فحش دادن 

بله تو این دعوا دوطرف مقصر بودن... ینی مقصر اصلی دعوا  شوهرم بود ولی من فحش دادم و...