بیرون رفتن با دوستا چاپ جزوه رفتن ب کلاس رفتن ب همایش دوستم حالش بده هماهنگی با مادر دوست پایه فاز افسردگی گرفتن و اومدن دوستات برای بیرون بردنت ب بهونه حال و هوات عوض شه رفتن ب خرید رفتن ب کتابخونه رفتن ب تولد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مشکل بابامه از ایناست که خونه دوستتی و یهو زنگ میزنه میگ دم درم بیا پایین...کلا از ایناست که یهو سر ...
خب خب راه حل پیشنهادی اینه ساعت بهشون بده بگو فلان ساعت دنبالم بیاین میخایم فیلم ببینیم میتونی بگی رفیقم فلان دوستش فوت شده حالش بده دو ساعتی میمونم خوب شد زنگ میزنم بیاین خدتون یهو نیاین که ناراحت شه شاید بخاد بیشتر بمونم یکمم اینجا قهر و گریه و عصبانیت قاطیش کن بگو مگ بچم خودم میگم بیاین دنبالم ولی در این صورت بیشتر ی ساعت نمیتونی قرار بری چون باید برگردی خونه دوستمم بشینی کلاسم میشه بگی رفتم