2777
2789

پسرم بیرون بوده بعد ی کبوتر که از آسمون افتاده بود رو می بینه آوردیم خونه حالش اصلا خوب نیست الان تو کارتون تو بالکنه سرشو انداخته پایین اصلا تکون نمی خوره منم زخم ندیدم رو بالش یا جای دیگه شاید داخل بالش زخم باشه ولی ندیدم می ترسه نمیذاره بهش دست بزنیم ی خرده بعد اینکه آوردیم فقط آب خورد الان به نظرتون چشه زنده می مونه

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچست یا بزرگه؟ ارزن یا گندم یا برنج بزار ببین میخوره یا نه . من جات بودم میبردمش دامپزشکی ثواب داره . شاید خدا میخواد امتحانت کنه

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
بچست یا بزرگه؟ ارزن یا گندم یا برنج بزار ببین میخوره یا نه . من جات بودم میبردمش دامپزشکی ثواب داره ...

بزرگه والا اصلا شرایطشو نداریم 

چن ماهه شوهرم درآمدش نمی رسوند الانم از کارش اومده بیرون دنبال وامیم ی جارو بگیره الان صفریم یکی قرار بود ی مقدار بریزه براش که اونم امروز فردا می کنه فعلا کمترین چیزارو هم نمی تونیم بخریم

فقط که نباید زخم باشه  یه مشکلی داره که دام پزشک باید بررسی کنه اون هم اگه وارد و خوب باشه تشخ ...

هر بار بهش دست زدم دستمو شستم ولی نمی تونم ببرم دامپزشک خودم تو بدترین شرایط تو عمرم هستم

تو کوچتون  همسایه ها کسی ندیدی کفتر داشته باش اگه برات خیلی مهم ببرش دامپزشک ولی یه تومنی میفتی ...

نه خیلی بیرون نمیرم اینجا هم ندیدم کسی