mahikm مدیر عضویت: 1396/10/02 تعداد پست: 9722 عنوان تاپیک تجاوز چی شد ؟ | مشاهده متن کامل بحث + 1030 بازدید | 35 پست کسی میدونه بگه دیشب خوندم انقدر بهم ریختم گوشیمو خاموش کردم ولی تا 5 صبح تو فکر اون بودم الان اومدم ببینم به کجا رسید دیدم تعطیل شده یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 1402/03/17 | 17:58 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sobhan91 عضویت: 1398/05/12 تعداد پست: 4001 کاش بیاد بگه دروغه سرکاریه متاسفانه مث این که واقعیت داره . عکس نامه دکتر رو گذاشته بود تاپیکهای قبلیش. پر طاووس 🦚🦚🦚 قشنگ است به کرکس ندهندش معرفت دُرّ 💎💎💎 گرانیست به هرکس ندهندش
mahikm مدیر استارتر عضویت: 1396/10/02 تعداد پست: 9722 متاسفانه مث این که واقعیت داره . عکس نامه دکتر رو گذاشته بود تاپیکهای قبلیش. خدا زجر کش کنه مرتیکه بی همه چیزو یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه
سمیراا۲۲ عضویت: 1398/03/09 تعداد پست: 263 خدا زجر کش کنه مرتیکه بی همه چیزو عزیزم تایپیک اون خانم حذف شده؟؟من پیداشون نمیکنم چیشد دادگاه چه حکمی داده
mahikm مدیر استارتر عضویت: 1396/10/02 تعداد پست: 9722 عزیزم تایپیک اون خانم حذف شده؟؟من پیداشون نمیکنم چیشد دادگاه چه حکمی داده منم نمیدونم آخرین خبر این بود که شنبه گذشته دادگاشون بوده یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه
سمیراا۲۲ عضویت: 1398/03/09 تعداد پست: 263 منم نمیدونم آخرین خبر این بود که شنبه گذشته دادگاشون بوده پست شون رو ذخیره کرده بودم نمیدونم چرا ازذخیره هام پریده ای بابا با یه عالمه فکروخیال موندیم
mahikm مدیر استارتر عضویت: 1396/10/02 تعداد پست: 9722 پست شون رو ذخیره کرده بودم نمیدونم چرا ازذخیره هام پریده ای بابا با یه عالمه فکروخیال موندیم کار بریش سوت بود ولی سرچ میکنم نمیاره یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه