2777
2789
عنوان

غذای مهمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 40 پست
گوشت بامیه و سیب زمینی و رب

خب این بار مثل قیمه درست کن خودت که بامیه دوست نداری اینطوری بخوری

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
ببخشید شما کجایی هستی؟

چطور؟!

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب این بار مثل قیمه درست کن خودت که بامیه دوست نداری اینطوری بخوری

تست میکنم یه بار

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

ی روش فسنجون باصرفه بگم میپزی؟ پری روز پختم،عااالی،با ی وجب روغن 

بگو ببینم

سو‌تفاهم نشه  پرسیدم ببینم بامیه شهر شما چنده ؟

اها😀😀😀ترسیدم شناسایی شده باشم🤣🤣🤣🤣

والا نمیدونم یه هفته پیش شوهرم خرید ۷۰-۸۰ بود انگار

بگو ببینم

این مقدار  برا ۴نفره

یک لیوان و‌نیم بادام زمینی

نصف لیوان‌گردو در حد ۷الی ۸دونه

نصف لیوان کنجد

۴تکه ران مرغ

بادام زمینی وکنجد حسابی آسیاب کردم روغنش دراومد،ولی گردو نه،خورد کردم زیر دندون بیاد

اول پیاز رنده ریز کردم،با زردچوبه و کمی فلفل تفت دادم،مغزیجات ریختم،آب ولرم،،گذاشتم ۴ساعت با حرارت کم جوشید،،مرغ خوب سرخ کردم،اضاف کردم،بعد نمک رب انار و شیره انگور یا شکر،ب مقدار مناسب اضافه کردم،،۴ساعت دیگ جوشید،،حساااابی روغن انداخت.

من در حین پخت کم‌کم رب و شیره اضاف کردم.یکساعت آخر کمی زعفرون دم کرده، دیگ چیزی اضافه نکردم،شعله خیییلی کم.

این مقدار  برا ۴نفره یک لیوان و‌نیم بادام زمینی نصف لیوان‌گردو در حد ۷الی ۸دونه نصف لیوان کن ...

طعم بادام زمینی یا کنجد نمی داد؟!

طعم بادام زمینی یا کنجد نمی داد؟!

نهه،،اصلاااا و ابداااا،،خیلی دوست داشتم..کنجد بوداده ک نصف لیوانه،اونم برا اینکه رنگش تیره تر بشه دوست دارم.

ببین، فسنجون کامل با گردو هم ک باشه،رب انار ک بزنی مزه گردو حس نمیشه ک

حتی مامانمم ک خیلی سختگیره،پسندید

(بادام زمینی خام و پوست کنده باید باشه)

یبار امتحان کن..مهم جا افتادنشه ک حسابی روغنش دربیاد،ی بند انگشت روغن انداخته بود،من از ۱۲ ظهر گذاشتم،۸ونیم شب آماده بود

نهه،،اصلاااا و ابداااا،،خیلی دوست داشتم..کنجد بوداده ک نصف لیوانه،اونم برا اینکه رنگش تیره تر بشه دو ...

تست میکنم حتما ممنون