2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هروقتتت این تاپیکارو میبینم هرچی خاطره ی خنده دار داشتم از یادم میره😐

کمتر از ۵۰ روز مونده ب اینکه انتظارم تموم  شه🌱🙂تویی ک داری امضامو میخونی برام صلوات میفرستی ؟😍بوس بهت❤این ۵۰ روز برام خیلی سخته🙂🖤ولی تموم میشه می دونم🙂

سال اخر دبیرستان بودم 

ی بار معلم دینی جای عینکش ی چیز چرمی بود دقیقا عین لواشک

بعد بهش گفتم خانم برامون لواشک آوردیییییی😶🤣

معلمه همینجوری نگا میکرد و می‌خندید بلندش کرد گف عزیزم جا عینکم بود🤣🫣

ولی خدایی هفته بعدش واسه کل بچهای کلاس لواشک اورد

صلوات هدیه به شهید ابراهیم هادی 🌸❤️(الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)......اول از همه باید بگم که : دعای نی نی سایتی ها واقعا میگیره قلب های نی نی سایتی ها خیلی پاکه من از دعاشون معجزه دیدم...💚 تو یه تیکه از قلب منی:) پس مهم نیست چقدر قهر کنیم و به هم اخم کنیم چون هم من هم خودت می‌دونیم بین ما تنها چیزی که عوض می‌شه شدت دیوونگیامونه. می‌دونی نزدیکت بودن مثل چی می‌مونه؟ مثل کاری که اردیبهشت با شکوفه های انار می‌کنه🪴🌸 مثل دادن دریا به ماهی های رنگی اکواریوم مثل قطره های بارون واسه غنچه های تازه  مثل کاری که نقاش با بوم سفیدش می‌کنه آره جون من، کلمات پیش دل ما پا افتاده ست شما برای من خیلی عمیق تر از دوستت دارمی🫀🫂

ما قبل مدرسه میریم دریا ، یه پسره گیر داده بود بهم نگاش نمی‌کردم یه دفه گفت دختر پرنسس که نیستی محل نمیدی 🤣 

.......

یه پسره فحش داد همینطور الکی فاک نشون دادم چاقو کشید دوستاش اومدن جلوشو گرفتن 

......

یه پسره بهم میگف جوجه رنگی 😂😂 چون لاکم صورتی فسفری بود 

ی بار یکی از فامیلامون بچش خیلی خیلی اذیت می‌کرد 

منم بچه بودم مثلا ۹ سال اینا

بعد مامان اون بچه بهم گف ی لیوان آب میاری واسه فلانی(ینی واسه همون بچه آب بیارم )

آقایان رفتم ی لیوان آب مشتی پُر کرددددم. ی تووووف گنده انداختم توشششش آوردم دادم خوررررد

تا فیهاخالدونم. خنک شد🤣🤣🤣

صلوات هدیه به شهید ابراهیم هادی 🌸❤️(الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)......اول از همه باید بگم که : دعای نی نی سایتی ها واقعا میگیره قلب های نی نی سایتی ها خیلی پاکه من از دعاشون معجزه دیدم...💚 تو یه تیکه از قلب منی:) پس مهم نیست چقدر قهر کنیم و به هم اخم کنیم چون هم من هم خودت می‌دونیم بین ما تنها چیزی که عوض می‌شه شدت دیوونگیامونه. می‌دونی نزدیکت بودن مثل چی می‌مونه؟ مثل کاری که اردیبهشت با شکوفه های انار می‌کنه🪴🌸 مثل دادن دریا به ماهی های رنگی اکواریوم مثل قطره های بارون واسه غنچه های تازه  مثل کاری که نقاش با بوم سفیدش می‌کنه آره جون من، کلمات پیش دل ما پا افتاده ست شما برای من خیلی عمیق تر از دوستت دارمی🫀🫂

همین امروز داشتم مثلا شیک راه میرفتم 

خواستم از خیابون رد شم 

نقش بر زمین شدم 

یادم باشه باکلاسی رو فراموش کنم

مگ مث پنگوئن راه رفتن چشه 

والا🥸

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸