2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم لوازم برقیات بخر تا ۱۰۰ سالم از مد نمیره بعد قاشق چنگاال و سرویس چینی بعدم یه سرویس چینی یا ...

تا پنج، شش سال پیش خیلی ذوق خریدن این چیزا رو داشتم ولی مادرم موافق نبود الان که اون راضی هس من از ذوق افتادم دگه  

مخصوصا که خاستگار ها هم به دلم نیستن

یه سوال اگه دوست داشتی جواب بده  تنها و مستقل زندگی‌میکنی یا با خانواده ؟

خانواده ولی از همون دوران دبستان روحیه مستقل داشتم واکثراکارهای بیرون رو خودم انجام دادم ولی به خانواده ارتباط عاطفی قوی دارم

تا پنج، شش سال پیش خیلی ذوق خریدن این چیزا رو داشتم ولی مادرم موافق نبود الان که اون راضی هس من از ذ ...

ان شاالله عاشق یه آدم درست بشی تا بیوفتی روی ذوق

الهی پایانِ جاده‌ی زندگی، عاقبت بخیری باشه…💚🪴🐚یاجوادالائمه ادرکنی🌹
خانواده ولی از همون دوران دبستان روحیه مستقل داشتم واکثراکارهای بیرون رو خودم انجام دادم ولی به خانو ...

هیچ‌وقت نخواستی یا در اینده نمیخواهی تنها زندگی‌کنی‌

میخواستم بدونم تنهایی زندگی‌کردن چه سختیایی داره

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱        
هیچ‌وقت نخواستی یا در اینده نمیخواهی تنها زندگی‌کنی‌ میخواستم بدونم تنهایی زندگی‌کردن چه سختیایی دا ...

قطعا سختی های خاص خودشو داره برای افراد خانواده دوست هم چالش ها بیشتر هست بنظرم

وا پسدیگه چی میمونه. کی قبول می‌کنه . مگه اینکه عروسی نگیره

بقیع دوستان هم پرسیدن ، عرض کردم جای‌ما اینطوره، قبول‌میکنن همه میدونن این تیکه ها با ذاماد ، تازه عروس که کلا حهیزیه نبره هم دیدم

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱