2777
2789
واقعا بقیه اش چهارتا کاسه بشقابه؟  ما اونایی جهیزیه میدن هم این تیکه هارو به داماد میدن  ...

اره واقعا جز ظرف شکستنی دیگ هیجی نیست الان تو اکثر استانا نمیپسندن که دختر خورده ریزارو فقط بیاره ماهم اینجوری هستیم عیب میدونیم  فقط صوتی تصویری و فرش با داماده 

چون داماد خرج عروسی و طلاهم داره  مگر یه نفر درامدش چقده که همه اینارو انجام بده بعدم تا جایی ک دختر بتونه خودش بخره ببره بهتره تا داماد بخره 

الهی پایانِ جاده‌ی زندگی، عاقبت بخیری باشه…💚🪴🐚یاجوادالائمه ادرکنی🌹
اره واقعا جز ظرف شکستنی دیگ هیجی نیست الان تو اکثر استانا نمیپسندن که دختر خورده ریزارو فقط بیاره ما ...

من اینطوری فکر نمیکنم‌

نظر شما محترم 🙂

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱        

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم از اطرافیانم ودوستام هستن که این وسایلو داماد خریده ولی خب ظرفشویی وسرویس کامل چوب رو کنار این ...

درسته سرویس چوب کامل و یخچال و لباس ظرف شویی هیچ کسی کامل قبول نمیکنن چون خیلی خیلی فشار و زوره

اره واقعا جز ظرف شکستنی دیگ هیجی نیست الان تو اکثر استانا نمیپسندن که دختر خورده ریزارو فقط بیاره ما ...

فقط خرده ریز نسیتااا

همون سرویس قاشق وچنگال بالای پنج تومنه کم نیسااا تو دیگه مابقی ظرف وظروف ،،وسایل برقی اشپزخونه وخونه وپرده ودکوراسیون وفرش وغیره رو در نظر نمیگیری

فقط خرده ریز نسیتااا همون سرویس قاشق وچنگال بالای پنج تومنه کم نیسااا تو دیگه مابقی ظرف وظروف ،،وسا ...

سرمایتو بزار رو وسایلی که تو چشم هستن بخر نه خورده ریز زیادی بخری چون اصلا به چشم نمیاد 

سرمایتو بزار رو وسایلی که تو چشم هستن بخر نه خورده ریز زیادی بخری چون اصلا به چشم نمیاد 

من همون اول تایپیک هم گفتم ساده پسند هستم ودر نظر دارم وسایلی که واقعا مصرف میشه رو اول زندگی بخرم نه بخاطر خساست بلکه شاغل هستم وتایم کمتر از خانم خانه دار در منزل هستم واینکه دوس ندارم از رو چشم همچشمی کلی وسیله بخرم درنهایت بیمصرف باشه یا بره گوشه انباری

فقط خرده ریز نسیتااا همون سرویس قاشق وچنگال بالای پنج تومنه کم نیسااا تو دیگه مابقی ظرف وظروف ،،وسا ...

الان یه سرویس قاشق جنس عالی۸ تا ۱۰ تومنه 

بقیه تیکه های برقی جنس عالی بگیری هرکدونم کلی قیمتشه 

سرویس پذیرایی خارجی گرونه 

سرویس ارکوپال رو اگه کامل کامل بگیری خیلی قیمتشه 

چیینی هم همینطور 

تازه پرده و کلی خرده ریز دیگه 

خیلی لیست خرده ریز ها زیاده  و قیمتشم زیاد ولی به چشم نمیاد 

راستی خواستی جهیزیه بگیری سرویس پلاستیک نگیر ، به جاش هرکدوم از تیکه هاشو لازم داری بهترین جنس تکی بردار ، مثلا ابکش لگن استیل یونیک بگیر و بقیه چیزا همینطور 

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱        
من همون اول تایپیک هم گفتم ساده پسند هستم ودر نظر دارم وسایلی که واقعا مصرف میشه رو اول زندگی بخرم ن ...

پس خیلی بهینه خرید کن که هم شیک باشه و از مد نره هم اثاث زیادی نباشه پول الکی

من همون اول تایپیک هم گفتم ساده پسند هستم ودر نظر دارم وسایلی که واقعا مصرف میشه رو اول زندگی بخرم ن ...

پس همون تیکه های بزرگ رو قسطی بردار 

بقیه خرده ریز هم وقتی استفادع نمیکنی نیاز نیس کامل بگیری 

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱        

به نظرم لوازم برقیات بخر تا ۱۰۰ سالم از مد نمیره بعد قاشق چنگاال و سرویس چینی بعدم یه سرویس چینی یا ارکوپال دم دستی ، بعدم یه سرویس قابلمه گرانیت شیک بخر  

اول از همه تم رنگی که دوس داری انتخاب کن بعد شروع کن خرید 

ببین طوسی مشکی دوس داری یا رنگای نود سفید شیری کرم اینا