2777
2789
اره عزیزم هرماه تقریبا ده تومن میتونم هزینه کنم نمیدونم وسیله بخرم یا همینو طلا کم اجرت بگیرم

طلا کم اجرت بگیر ، طلا هر روز میره بالا تا وقتی شما ازدواج‌کنی حداقل ارزش پولت حفظ میشه بیشترم میشه 

پول نگه ندار بی ارزش میشه ، وسایل هم قدیمی میشه مگر اینکه همه رو ساده بگیری قسطی میتونی بخری 

من بچه بودم زمین گرفتن برام ولی جهیزیه نمیبرم پول زمین رو برای خودم خونه ای چیزی میخرم 

کلا با جهیزیه بردن مخالفم وظیفه مرد هست تامین زندگی  ، طلا بگیر‌که اگه جهیزیه رو دادی داماد ببری عوض کنی خانواده ات کادو بدن بهت

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱        

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مرسی توی امضات گروه قدبلندا نوشتی چه کاری انجام میدین؟ گروه همینجاس؟

اره عزیزم همینجاست

ورزش میکنیم ، بزن رو ما قدبلندا تو‌امضام هدایت میشی به گروه 😁

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱        

مهم اینه اگه جهیزیه بخری جا برا نگه داشتنش داری. طلا بهتره. 

وسایل بزرگ و مهم رو که نمیتونی بخری. مثل یخجال و فریزر و ماشین لباسشویی و ... جا گیر و تو چشم هستش خوب نیست. تو چشم می افتید. طلا بخر. به هیچ کس هم نگو . چون خدایی نکرده کسی نقشه و کمین نکنه برات. 

مهم اینه اگه جهیزیه بخری جا برا نگه داشتنش داری. طلا بهتره.  وسایل بزرگ و مهم رو که نمیتونی بخ ...

من نظرم اینه یخچال وماشین لباسشویی واجاق گاز وتلویزیون رو بگم اقای داماد اینده بگیرن مابقی رو خودم

من نظرم اینه یخچال وماشین لباسشویی واجاق گاز وتلویزیون رو بگم اقای داماد اینده بگیرن مابقی رو خودم

یخچال ، فریزر ،‌لباسشویی ، ظرفشویی ، سرویس چوب کامل ، تلویزیون 

لوستر ، فرش بدع داماد حداقل 

خونه ام بگو گاز صفحه ای بذاره 

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱        
یخچال ، فریزر ،‌لباسشویی ، ظرفشویی ، سرویس چوب کامل ، تلویزیون  لوستر ، فرش بدع داماد حداقل&nb ...

مامان وبابای من نهایت همونایی که نوشتم رو بتونن بدن به داماد من باید خدارو شاکر باشم    

مامان وبابای من نهایت همونایی که نوشتم رو بتونن بدن به داماد من باید خدارو شاکر باشم     ...

چرا ؟ داماد رو میشناسی یا مادر پدرت این اخلاق دارن؟

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱        
چرا ؟ داماد رو میشناسی یا مادر پدرت این اخلاق دارن؟

اخلاق مامان وبابام اینه تو این مراسما وصحبتا کوتاه میان وضعیفن

از طرفی خودم هم تصمیم دارم هزینه جهازم رو بیشترش رو خودم بدم

اخلاق مامان وبابام اینه تو این مراسما وصحبتا کوتاه میان وضعیفن از طرفی خودم هم تصمیم دارم هزینه جها ...

چی بگم زیاد ضعف بخرج بدن خیلی کم میذارن برات خانواده داماد 

به هرحال خوشبخت بشی گلم‌❤️

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱        
چی بگم زیاد ضعف بخرج بدن خیلی کم میذارن برات خانواده داماد  به هرحال خوشبخت بشی گلم‌❤️

مرسی عزیزم همچنین شما

البته من سینگلم وهیچ خبری نیس واقعا

این مقدار پولی که هرماه برام میمونه رو میخام براش برنامه ریزی کنم

یخچال ، فریزر ،‌لباسشویی ، ظرفشویی ، سرویس چوب کامل ، تلویزیون  لوستر ، فرش بدع داماد حداقل&nb ...

اره اینارو داماد بیاره ۴ تا کاسه بشقابم ایشون بخره

الهی پایانِ جاده‌ی زندگی، عاقبت بخیری باشه…💚🪴🐚یاجوادالائمه ادرکنی🌹

واقعا بقیه اش چهارتا کاسه بشقابه؟ 

ما اونایی جهیزیه میدن هم این تیکه هارو به داماد میدن 

منم کلا نمیخوام جهیزیه ببرم 

وظیفه مرد هست

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱        

عزیزم از اطرافیانم ودوستام هستن که این وسایلو داماد خریده ولی خب ظرفشویی وسرویس کامل چوب رو کنار این اقلام کمتر قبول میکنن موافقم