2777
2789
شرمنده ام عزیز دل

یه چیزی میگم لطفا ناراحت نشو

ولی شما قبل ازینکه بیاین نظر بدین سعی کنید به طرز فکر و حق انتخاب دیگران احترام بزارین

الان شما به اون خانوم حرفارو زدین ولی اگه نگا کنید میبینید خیلیا مثل اون فکر میکنن پس یه جورایی به همه اون حرفارو زدین شاید یکی بهش بربخوره

ببخشیدا البته

عیبی یوخدی اولرم من،سن یاشا آذربایجان❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در مورد شکرگزاری میشه توضیح بدید چطوریه 

عزیز دلم ببین من 3تا خواستم صب هر کدوم 3 مرتبه مینویسم بابتش خدا رو با تمام وجود شکر میکنم عصر 3تا خواستم 6 هر کدوم 6 رتبه مینویسم بابتش شکر میکنم انگار ک واقعا بهش رسیدم شبم 3 تا خواستم 9 مرتبه مینویسم و خداروشکر میکنم آخر شبم موقع خواب بابت سه تا اتفاق خوب اون روزم زبونی شکر میکنم

میدونید بچه ها ما مثال های زیادی از قانون جذب داریم ...مثلا ضرب المثل ک میگه از هر دست بدی از همون د ...

مصداق همون جمله ک خدا تو قران گفته مثبت نگر باشید امیدوار باشین سو ظن نداشته باشین..... 

هیچ کس ارزش اعتماد تو رو نداره پس ب احدی دلگرم نشو و اعتماد هم نکن ✌
خب باید چکار کنیم با قانون جذب به چیزی برسیم؟ 

خب اول بهش اعتقاد پیدا کن 

بعد خواسته ای که میخوای بگو میدونم میشه 

شک هم نداشته باش

مثلا میخوای تا ماه بعد جوشات بره ، مثاله ها

هر روز بگو جوشام کم شده ، کم میشه ، من میدونم ، من خودم امتحان کردم شد😄  واقعنا هر روز گفتم جوشات چه کم شده ، چه سفید شدی ، واقعا دارن میرن 

شک نداشته باش همین، توی دلت ذره ای ترس نداشته باش که نشده و نمیشه و چون واسه دیگران نشده ، واسه توعم نمیشه و حالا جوش مثال بود ، تلاش هم باید بکنی مثلا یکی تو ثروت مشکل داره ، یکی تو درس و...

خلاصه انرژی مثبت بدههه به خودتتت از اینکه میشه

مثلا من خودم یه بار نسشتم فوتبال نگا کردن درس نخوندم فردای اون روزم دینی داشتیم ، گفتم من که نمیخونم معلمم مطمئنم فردا نمیاد ، همه بچه ها رفته بودن مث چی خونده بودن ، خدایی فرداش معلمه هم نیومد بعد گفتن مریضه🤭😊 بعد بقیه هم گفتن خدایی عجیب چیزیه این قانون جذب ، میگم تلاش باید بکنی ، مثلا من نخوندم درسمو ، ترس هم از این نداشتم که معلمه بیاد ،چون ته دلم مطمئن بودم ، ولی اگه شک کنی همون ترس و شکه واسه برعکس کار کردن خواسته ات کافیه ، پس به خودت و خواسته ات ایمان داشته باش ، بگو من میتونم ، مگه چیه تو از بقیه کمتره . منم باورش نداشتم تا امتحانش کردم اون وقت فهمیدم دنیای ما هم قوانینی داره

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

شما چقدر منفی گرایی از پیاماتون حس خوبی نگرفتم، باشه تو قبول نداشته باش حالا چه اصراری داری دیگران ه ...

من ریپ نزدم روش ولی همین که میگه قانون جذب وجود نداره خودش اثبات وجود قانون جذبه چون دقیقا همینو جذب کرده 😂

یه چیزی میگم لطفا ناراحت نشو ولی شما قبل ازینکه بیاین نظر بدین سعی کنید به طرز فکر و حق انتخاب دیگر ...

وقتی ادم با یک طرز فکر مخالفه و به نظرش میتونه آسیب‌رسان باشه چرا باید بهش احترام بذاره؟

من اگه طرز فکری به نظرم احمقانه باشه خب ابرازش میکنم، حالا خیلی‌ها موافقن یا نه تاثیری در اصل قضیه نداره.

بنظر منم قانون جذب همراه با خدا جواب میده اون ایمان رو باید داشته باشیم

معلومه اون ایمان تو رو به خواستت میرسونه👌👌

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️