2777
2789
بیشتر میگید ؟

نفوس بد نزنی و تفکر مثبت داشته باشی، طول میکشه تا عادت کنی

هر شب هم بخاطر خواسته هات از خدا تشکر کن مثلا بنویس:  خدایا شکرت که میخوای منو موفق کنی و... 

یک نامه هم براش بنویس که در طی امسال چی میخوای نامه رو ببند و بزار جایی سمتش نری، بعد از یک سال که خدا بهت داد برو بازش کن.. 

ایمان و باور قاطع باید باشه

جدید نیستم هاا.. التماس دعا💛

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ادبیاتتون واقعا زشته

عذرمیخوام عزیز دل

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 
عزیز دل اگر میخواین اثبات کنید باید دلیل علمی و یا منطقی  بیارین هیچ تجربه ای قابل اثبات نیس ...

ما ک باور داریم و تا حالا هم معجزشو دیدیم...

به هر چی باور داشته باشی همون میشه.

منم به قانون شکرگذاری باور دارم...

همه چیز ک با حواس پنجگانه به اثبات نمیرسه‌

بعضی حسا فرازمینی و متافیزیک هست.

متافیزیک خودش علمه گل من

حضرت باسواد، عقل کل، فیلسوف، شما که همچین اعتقاد  مضحکی داری و انقدر اصرار داری که حقیقت داره، ...

شما چقدر منفی گرایی از پیاماتون حس خوبی نگرفتم، باشه تو قبول نداشته باش حالا چه اصراری داری دیگران هم قبول نداشته باشن

میدونید بچه ها ما مثال های زیادی از قانون جذب داریم ...مثلا ضرب المثل ک میگه از هر دست بدی از همون دست میگیری....

یا مثلا میگن وقتی چیزی رو از ته دل از خدا بخوای محال بهت نده...

یا میگن بخدا توکل کن و شک نکن 

درسته این جهان قانون منده ....

ول معجزات ...و خواست و محبت خدا هم جزو قوانین این دنیاست....

معجزه شکر گذاری هم ک از قدیم گفتن شکر نعمت نعمتت افزون کنو...کفر نعمت نعمت از کف بیرون کند....

این چیزها همیشه ت  جهان هستی بوده ...فقط نام‌ها تغییر کرده