2777
2789

اسی یکی دیگشم این بود من و مامانم قرعه گذاشته بودیم بعد معتقد بودیم وقتی نیازمون بشه به اسممون درمیاد 

چندماه گذشت 

برا دوتامونم پشت سرهم دراومد وقتی خیلییی نیاز داشتیم 😁

فامیلا هنگ بودن ولی ما گفتیم ازاولشم میدونستیم :) 

مصداق همون جمله ک خدا تو قران گفته مثبت نگر باشید امیدوار باشین سو ظن نداشته باشین..... 

یا حتی این جمله ک ب شوخی میگیم از هر چی بدت بیاد سرت میاد...یا کسی رو بابت چیزی قضاوت یا تمسخر نکن ک از دنیا نمیری مگر اون حالت تجربه کنی....یا این ک نا امیدی بالاترین گناهه...یعنی همیشه باید انرژی مثبت و امید داشته باشیم ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب اول بهش اعتقاد پیدا کن  بعد خواسته ای که میخوای بگو میدونم میشه  شک هم نداشته باش مث ...

مبشه بهم کمک کنید بتونم موفقیت کنکورم رو که تیر هست و اون فرد مورد نظرم رو جذب کنم 

من می‌خوام کسی بهم زنگ بزنه چیکار کنم چطور با قانون جذب این اتفاق بیفته؟!

هر روز بگو مطمئنم اون زنگ میزنه ، مطمئنم بگو و باورش کن و ایمان داشته باش میشه ، یه جورایی خودتو منتظر نشون بده ، قطعا زنگ میزنه همیجوری که تو زبانت میگی تو مغزتم همینو بگو ، تو دلتم همینو بگو

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

اسی یکی دیگشم این بود من و مامانم قرعه گذاشته بودیم بعد معتقد بودیم وقتی نیازمون بشه به اسممون درمیا ...

چقدر قشنگ ایشالا همیشه براتون همچین اتفاقای قشنگی بیوفته😉

خب اول بهش اعتقاد پیدا کن  بعد خواسته ای که میخوای بگو میدونم میشه  شک هم نداشته باش مث ...

ممنون عزیزم بابت توضیحاتت من این روزا خیلی نا امیدم تا چیز کوچیکی پیش میاد دیگه فکر میکنم نمیتونم زندگی کنم و این خیلی بده 

من الان یه هدفی و دارم تا روز موعود اون رو هر روز تو برگ مینویسم و جمع میکنم میخام ببینم نتیجش چی میشع 

البته تلاش هم بستگی داره 

ولی ایک یه ازمونه که من نمیتونم بخونم 

مبشه بهم کمک کنید بتونم موفقیت کنکورم رو که تیر هست و اون فرد مورد نظرم رو جذب کنم 

بله ، همین پیامی که دادم گفتم ایمان داشته باش بهش ، واسه کنکور قطعا تلاشم لازمه ولی به خودت امیدواری و انرژی مثبت یده، واسه اون فرد هم بگو که بهم پیام میده ، شک نکن خواسته تو بدون ترس و شک هر روز بگو بنویس بخواه تا نخواهی نمیشه ، هر روز هر لحظه بگو میتونم ، نگو چون واسه فلانی نشده واسه منم نمیشه ، حتی بنویس ، بنویس بزار جلو چشمت باشه

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

وقتی ادم با یک طرز فکر مخالفه و به نظرش میتونه آسیب‌رسان باشه چرا باید بهش احترام بذاره؟ من اگه طرز ...

دقیقا چه ضرری داره قانون جذب؟اسیب دیدین ازش؟با دلیل بگین خب

خیلیااا نتیجه دیدن و الان اومدن گفتن یکیش من

مهم طرز بیانه من منظورم اینه میشه بدون توهین به باور های طرف توضیح داد 

عیبی یوخدی اولرم من،سن یاشا آذربایجان❤

ممنون عزیزم بابت توضیحاتت من این روزا خیلی نا امیدم تا چیز کوچیکی پیش میاد دیگه فکر میکنم نمیتونم زن ...

خواهش میکنم⚘⚘ موفقی و از الان بهت میگم قبولی خیالت راحت شما هر روز بنویس و فکر کن به شادی بعد قبولی 

چون فکرا به واقعیت تبدیل میشن به هر چیز مثبتی فک کن که میخوای برات اتفاق بیفته