2777
2789
یا حتی این جمله ک ب شوخی میگیم از هر چی بدت بیاد سرت میاد...یا کسی رو بابت چیزی قضاوت یا تمسخر نکن ک ...

ممنونم عزیزم واقعا قشنگ توضیح دادی شدیدا نیاز ب این تلنگر داشتم🥰😘

هیچ کس ارزش اعتماد تو رو نداره پس ب احدی دلگرم نشو و اعتماد هم نکن ✌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهش میکنم⚘⚘ موفقی و از الان بهت میگم قبولی خیالت راحت شما هر روز بنویس و فکر کن به شادی بعد قبولی& ...

میشه بنویسی و هر روز بندازیش دور؟ اخه نمیخوام ی روز کسی ببینه😅

هیچ کس ارزش اعتماد تو رو نداره پس ب احدی دلگرم نشو و اعتماد هم نکن ✌
شکرگذاری نمیدونم قانون جذب همه از دم الکیه الکیییییی

تاثیر کلمات چی برای چی اسم کاربریت این گذاشتی در صورتی تو خوشبختی قشنگم همین ک دیپلمت گرفتی داری مینویسی این یه نعمته بزرگه ک خیلیا دوس دارن جای تو بودن

ینی مثلا بنویسم فلانی بیاد خواستگاریم میشه؟!!!!! 😑

چرا یه فرد انتخاب میکنی برای خودت شاید خدا یکی بهتر از اون برات در نظر گرفته ویژگی های طرف مقابلت بنویس

دقیقا چه ضرری داره قانون جذب؟اسیب دیدین ازش؟با دلیل بگین خب خیلیااا نتیجه دیدن و الان اومدن گفتن یک ...

اون کاربری که با قانون جذب مخالفت میکرد من نبودم فقط به اون حرف شما واکنش نشون دادم که «اگه با چیزی مخالفیم باید به نظر موافقینش احترام بذاریم و چیزی نگیم»، که خب از نظر من کاملا غلطه و دلیلی نداره به هیچ عقیده نادرستی احترام گذاشته بشه.

ضمنا تاپیکهاشونو که نگاه کردم دیدم چند بار در همین مورد تاپیک زدن، هنوز نخوندم ولی لابد اونجا توضیح دادن که دلیل مخالفتشون با قانون جذب چیه

میدونید بچه ها ما مثال های زیادی از قانون جذب داریم ...مثلا ضرب المثل ک میگه از هر دست بدی از همون د ...

دقیقا ، حالا یکم علمی تر شده ولی هدف همونه 

مثلا میگن هر کیو منع کنی ، دچارش میشی چرا چون بهش فکر میکنی و میترسی میگی نکنه اون اتفاق واسه من بیفته ، سعی داری پسش بزنی ولی بد جوری خوره میشه به جونت.

خاله من چند سال پیش یکیو که بچش تصادف کرد منع کرد و فردای همون روز پسر خودش با ماشین تصادف کرد و یه دست و یه پاش شکست خوب شد ولی نتیجه که هیچوقت کسی منع نکنید خالمم خودش گفت اگه کسیو منع کنم دیگه ، تا این اتفاق نمی افتاد ، به اشتباهش پی نمیبرد که 

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

میدونم باور نمی کنید.‌اما من پارسال بود یه چک با کاغذ درست کردم گذاشتم تو کیف آرزوهام.یادم رفته بود ...

چرا باور نکنیم عزیزم من دندونام ارتودنسی نیاز داش خیلیا بخاطر دندونام حالا ب شوخی..... اذیتم کردن یادمه تو دفترم عکس دندون  ارتودنسی شده رو چسبوندم والان ارتودنسی کردم در صورتی ک نه تنها باورش برای خودم بلکه اطرافیانمم سخته چون توانی مالیش اون لحظه نداشتیم خدایا شکرت

اون کاربری که با قانون جذب مخالفت میکرد من نبودم فقط به اون حرف شما واکنش نشون دادم که «اگه با چیزی ...

اوهوم میدونم

ولی خب فک کن ۱۰۰ نفر بیان بگن نتیجه دیدم یه نفر بگه نه 

یه همچین چیزیه که خب هرکس باوری داره 

عیبی یوخدی اولرم من،سن یاشا آذربایجان❤