2777
2789
عنوان

یه مامان آگاه میتونه کمکم کنه؟

260 بازدید | 30 پست

سلام عزیزان 

من از وقتی پسرم دنیا اومده و حتی قبل‌تر کتاب‌هایی که میخونم رفته سمت فرزند پروری یا یه سوالایی که دارم براشون دوره های فرزند پروری شرکت میکنم که همیشه جواب دادن در رابطه با پسر ۱۹ ماهم ولی به مشکلی خوردم که جوابشو نمیدونم از کجا پیدا کنم اینکه پسرم تا وقتی با خوده منه همه این راهکارها و آگاهی ها جواب میده ولی وقتی همسرم یا مادرم میاد خونمون (بعد خودم اینها بیشترین افرادی هستن که در ارتباطن) چون کل رفتارهای اونا ۱۸۰ درجه متفاوته پسرم پیش اونا حتی با خود منم رفتارهاش فرق میکنه و دیگه راهکاری جواب نمیده و اونموقعس که دیگه هیچی تو روال نیس قبلا به همسرم گفتم همزمان با من تو دوره ها شرکت کنه ولی علاقه نشون نمیده منم اصلا نمیخوام با حرفام وارد رابطه پدر و پسری بشم یجورایی بچم تو خونه انگار داره دو تربیت از خودش نشون میده

ول کن بابا دوره چیه بچه است بزاربچگی کنه خیاب داری مثل ادم بزرگی رفتارکنه تو میکنیش تو نمگنه اونا که میان راحته و بچگی میکنه حساس نباش ولش کن

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه آدما نمیتونن شبیه هم باشن...

حضور شما و باباش فقط یه رفتار و شخصیت پایه برای بچه میسازه ک هر کاری کنه اون افکار توو ذهنشه...ولی اینکه کی و کجا و پیش چ کسایی چ رفتاری نشون میده دست شما نیست و قابل کنترلم نیست...

مطالعه و اگاهی شما بیشتر رفته سمت تسلط گرفتن رو بچه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

شما قبل از این ها باید با همسرت برای روش تربیتی بچه به نتیجه میرسیدین...

و خب اینم بگم که این شرایط شما رو یه مامان بد جلوه میده تو ذهن پسرت چون تو چارچوب و قانون داری ولی پدرش اون قوانین رو اصلا نمیدونه و قبول نداره...

اینجوری بچه میگه مامانم سخت گیره،بداخلاقه منو دوستنداره و خواسته های من براش مهم نیست 

به نظرم بیشتر از این ادامه نده 

یا همسرت رو با خودت همراه کن

تعادل برقرار کن عزیزم. هیچی بدتر از تناقض رفتار والدین نیست. در بعضی موارد شما کوتاه بیا، در مسائل مهم همسر و مادرت رو همراه کن. 

ای میهن، ای انبوه اندوهان دیرین / ای چون دل من، ای خموش گریه آگین/ در پرده های اشک پنهان، کرده بالین/ ای میهن، ای داد/ از آشیانت بوی خون می‌آورد باد...

تا وقتی که تو تربیت بچه پدر ومادر تو یه راستا وپشت هم نباشن بچه دوشخصیتی میشه دقیقا منو شوهرمم اینطوریم مدام هم سر بچه دعوامون میشه.

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل

تجربه من میگه کتابای تربیت فرزند مزخرف ترین چیزیه که یه مادر میتونه بهشون تکیه کنه 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

فقط میگم در رابطه با بچه سخت نگیر و تو رفتارت انعطاف پذیر باش. بچه معمولا دلش میخواد چهارچوب رفتاری رو کنار بزاری و شاید پدرش راحتر باهاش رفتار میکنه. 

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻
ول کن بابا دوره چیه بچه است بزاربچگی کنه خیاب داری مثل ادم بزرگی رفتارکنه تو میکنیش تو نمگنه اونا که ...

اتفاقا همون دوره میگه سخت نگیر و همین تو تنهایی جواب میده ولی تو جمع نه مثلا سرشو میکوبه دیوار تو تنهایی چون من هیجان نشون نمیدم و بیخیالم یبار میکنه دیگه نمیکنه ولی پیش مامانم که ایشون از خودش هیجان نشون میده این رفتار تشدید میشه خیلی زیاد و...

منم این مشکلو دارم اما زیاد نمیخواد خودتو درگیر کنی چون پدرو مادری که تربیتشون باهم متحد باشه یعنی توتربیت پشت هم باشن بهتره حتی اگر سطح تربیتیشون پایین‌تر از حد کلاسو دوره باشه تااینکه بچرو دوبار دوگانگی کنی بعد بچه ناخداگاه میره سمت تربیت راحتر ودیگه به شما توجهی نمیکنه یکم شما کوتاه بیا یکم همسرت به سمت شما بیاد حل میشه من به این نتیجه رسیدم خیلی چیزا بارور زمان عوض میشه 

خیلی به بچه سخت نگیر از یکجا مثل ماهی سرمیخوره میره

فقط میگم در رابطه با بچه سخت نگیر و تو رفتارت انعطاف پذیر باش. بچه معمولا دلش میخواد چهارچوب رفتاری ...

پاینترنت توضیح دادم تو یه مثال اتفاقا اونا هیجان نشون میدن مثلا یه مثال دیگه اینکه اونا برا غذا میدونن دنبالش اونم دوس داره بدونه ولی من غذاشو میکشم و بیخیال میگم بیا غذا بخوریم میشینه تا تهشو میخوره 

اتفاقا همون دوره میگه سخت نگیر و همین تو تنهایی جواب میده ولی تو جمع نه مثلا سرشو میکوبه دیوار تو تن ...

ببین من بامادر شوهر زندگی میکنم باید بااحترام حرف خودتو بالنتیجه بهشون نشون بدی