2777
2789

سلام چطور شد عمل کردین میگن لوزه ۴ شماره داره شماره ۴ عمل میکنن از بچه شما چقد بزرگ بود؟

لوزه سومش چقد بزرگ بود لوزه سوم بچه من  رو مرزه  احتمال داره با دارو کوچک بشه و لوزه حلقی شماره ۳

تمام زمستان حالت سرماخوردگی و بی حال بود و بینی ش کیپ بود و وزنش کم شد و جبران نکرده تا حالا 

ولی حالا که زمستون تموم شده اشتهاش بهتر شده و خرو پف نمیکنه  فقط اگه به پشت بخوابه دهنش بازه ولی تنفس بینی رو داره

میترسم دوباره زمستون همون آش و همون کاسه 

تجربه شما چی بوده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم ۱۵ فروردین عمل کردم دکتر گفت نیازی به عمل نیست ولی به درخواست خودم عمل کردم 

من خروپف و اینا نداشتم فقط زود به زود سرما خورده بودم و همش گلو درد و تازگیا هم مواقعی که عصبانی میشدم درد می‌گرفت رفتم عمل کردم دوره نقاهتشم واسه من دو هفته بود 

فقط بعدش تا چند روز باید بستنی اینا بخوره

فقط 14 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مُردیم از خوشی، خوشیم بسکه مُردیم پیک آخر جام زهر بود، تا تهشو خوردیم ❤️‍🩹.          

و اینکه هنوز کوچیکه ببرین عمل کنین واسه بچه ها با لیزره خیلی درد نداره 

بزرگ شه پشیمون میشینا 

فقط 14 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مُردیم از خوشی، خوشیم بسکه مُردیم پیک آخر جام زهر بود، تا تهشو خوردیم ❤️‍🩹.          

منم بچگی چندجا بردن همه می گفتن باید عمل بشه ولی آخر یه آقای دکتری ویزیت کرد و گفت با یه آمپول حل میشه نیازی به عمل نیست که واقعا هم همین شد یه آمپول زد و الان بیست ساله که من مشکلی ندادم

فقط خواستم بگم الکی عمل نبر چندجا نشون بده انشالله که با آمپول و دارو حل میشه

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃
و اینکه هنوز کوچیکه ببرین عمل کنین واسه بچه ها با لیزره خیلی درد نداره  بزرگ شه پشیمون میشینا& ...

دقیقا پسرم ۵ سالگی عمل کرد عالی بود ولی من پارسال عمل کردم تا یک ماه عذاب کشیدم

می خوام مطمین بشم عمل لازم داره واقعا

علایم خوتون بچه هاتون بگین آخه الان خوبه تابستونا عالیه استها و دیگه تو دماغی حرف نمیرنه خرو پف نمیکنه 

شما هم بچه هاتون تابستونا بهتر بودن و دوباره زمستون و پاییز شروع میشد