2777
2789
عنوان

بابام با داداشم دعوا کردن

392 بازدید | 8 پست

سلام بچه ها بابام تازه از سر کار اومده الکی داره به داداشم گیر میده که چرا مثل جوونای امروزی داری میگردی و ساعت 8 شب که بشه سریع زنگ میزنه برا داداشم که هر جا هست باید بیاد خونه و همش میگه گیر بهش میده که درست بگرد با دوست و رفیق نگرد و الانم کلی باهم دعوا کردن داداشم 25 سالشه منم کنکوری ام مطمئنم اگه چاره ای داشت به منم گیر میداد بعد اونروز دیدم مامانم کیت تخمک گذاری تو اتاقش بود یه چیزایی هم قبلا میگفتن با بابام که میخوان بچه دار شن ترو خدا کمکم کنید چطوری منصرفشون کنم از بچه این اخلاقی که بابام داره نمیدونم بچه دار شدنشون واسه چیه

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود''''''' ولی بی جونم! گمم!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم بنظرم به کنکورت برس 

تو که نمیتونی جلوی پدر و مادرتو بگیری که بچه نیارند 

فقط اگر حرفی بزنی وضعیت خودتو بدتر می‌کنی 

خب درسته پدر میگه نباید بچش از هشت شب بیشتر بیرون بمونه 

ابن کاملا اشتباه هست اما داداش شما شاغله؟ 

یا بیکار ؟ 

اگر فعلا کاری نداره بنظرم پدر هست و نگرانیش و باید درک کرد 

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

پدر مادر خودخواه....

همیشه فکر میکنن خودشون حق دارن

اخلاقای به شدت بدی دارن و روی بچه هاشون تاثیر منفی میذارن

ادعا میکنن ما خیلی خوبیم و شما مشکل دارید

مسئولیت کاراشونو تصمیماتشونو میندازن رو دوش بقیه

تصمیماتی که به بقیه هم مربوط میشه و واسه بقیه مسئولیت داره رو خودشون میگیرن

برای منصرف کردنشون زحمت نکش چون منصرف نمیشن برات دعا میکنم که تیرشون خطا بره وگرنه با به دنیا اومدن و بدبخت کردن یه بچه دیگه اوضاعت به مراتب بدتر خواهد شد💔

اگر در اصل، دین حُبّ است و حُبّ در اصل دین، بی شک به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است....