2777
2789
عنوان

با همکارم چه برخوردی کنم

191 بازدید | 17 پست

بچه ها تازه تو محل کارم یه صندوقدار آوردن این خانم همش سرش تو کار من بود هی میرفت ب همه میگفت فروش این سمت مشخص نیست باید یه فکری کنید یه روز اومد گیر داده بود فروشت رو بنویس گفتم من نمیتونم بنویسم هزارتا کار انجام بدم یه نفرم من خودش نشست نوشت باز هی تو همه کارهای من دخالت می‌کرد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دیدم خیلی رو مخه ب مدیر گفتم ب این بگو سرش تو کار خودش باشه مگه من میرم ب این بگم چرا اینجوری میکنی وگرنه منم مثل خودش میشم حالا مدیر باهاش حرف زد دیروز اومده پشتش رو ب من میکنه داشتم میرفتم گفتم جای مادرمنه اشکال نداره هر روز میبینمش میگم خدافظ ج نداد حالا بنظرتون فردا میرم چجوری باهاش رفتار کنم ب مدیر بگم جوابم نداده یا نه ؟

خوب این دقیقا مسولیتش چیه حسابرس اون جایی که شما کار میکنی؟ 

لطفا قضاوت نکنید من مرد هستم و اینجام که بهتر بتونم درک کنم خانومهارو و در زندگی و عشقی که دراینده قراره به خانومم داشته باشم از این تجارب استفاده کنم و راه اشتباه نرم و عشقمو اذیت نکنم با رفتار و سخنانم و غیره
برو به مدیرتون گزارش بده،بگو من فقط در مقابل بالاتر ازخودم جوابگوهستم

اون ب من میگه مهم اینه من تورو میشناسم میدونم چجوری داری میفروشی و کارت رو‌درست انجام میدی اما این هرجا کار کرده با همه دعوا کرده تو بهش محل نده اما واقعا رو مخمه نمیشه محل ندم 

خوب این دقیقا مسولیتش چیه حسابرس اون جایی که شما کار میکنی؟ 

صندوقداره  ما هرچی میفروشم اون کارت میکشه فروش دارویی و آرایشی باهم هست میگه تو باید آرایشی رو جدا بنویسی ار کجا معلوم تو چقدر میفروشی 

صندوقداره  ما هرچی میفروشم اون کارت میکشه فروش دارویی و آرایشی باهم هست میگه تو باید آرایشی رو ...

اگه صندوق داره که خوب داره کارشو میکنه یعنی داره حسابرسی هم میکنه اما خوب اینم که بیاد حساب کشی کنه درست نیست بجز اینکه مشکلی پیش اومده باشه

لطفا قضاوت نکنید من مرد هستم و اینجام که بهتر بتونم درک کنم خانومهارو و در زندگی و عشقی که دراینده قراره به خانومم داشته باشم از این تجارب استفاده کنم و راه اشتباه نرم و عشقمو اذیت نکنم با رفتار و سخنانم و غیره
اگه صندوق داره که خوب داره کارشو میکنه یعنی داره حسابرسی هم میکنه اما خوب اینم که بیاد حساب کشی کنه ...

اصلا مدیر داروخانه با صاحب داروخانه میگن ما تو رو میشناسم ب اون هرچی میگه بزار بگه مهم ما هستیم ن اون ولی همش سرش تو کار منه 

دیروز رفتم میگم اینو واسه این اقا حساب کن هیچی نگفت پشتش رو کرد بهم جای مادر منه اونوقت عین بچه ها ر ...

بعضی از افراد وقتی ی جای تازه میرند سرکار میخواند به قول معروف گربه بکشند اینا در حجله خخخ خوب اینم میخواد همین کارو بکنه هیچی شما مدار کن چون نکنی باید درگیر حاشیه بشی مخصوصا صندوق دارم هست میتونه بری رو مخت

بعضی از افراد وقتی ی جای تازه میرند سرکار میخواند به قول معروف گربه بکشند اینا در حجله خخخ خوب اینم ...

دقیقا میگفت داروخانه قبلی واسه من بچه ها چایی میریختن میگفتن بیا بخور خسته شدی گفتم اینجا هرکس واسه حودش میریزه 

اصلا مدیر داروخانه با صاحب داروخانه میگن ما تو رو میشناسم ب اون هرچی میگه بزار بگه مهم ما هستیم ن او ...

خوب پس تکلیف مشخصه دیگه اما شما ی چند روزی صبر کن بعد با در دوستی وارد شو به هرحال شاید نصف روزتو بیشتر باید باهاش سرو کله بزنی پس سعی کن کدورت پیش نیاد کارت برات سخت میشه

بعضی از افراد وقتی ی جای تازه میرند سرکار میخواند به قول معروف گربه بکشند اینا در حجله خخخ خوب اینم ...

دیشب داشتم میومدم گفتم ولکن ازم بزرگ‌تره هر روز باید ببینمش رفتم بهش میگم خدافط جواب نداد بنظرت فردا رفتم منم مثل خودش رفتار کنم ؟