2777
2789

یه کرم با پوشش دهی بالا مثل مال ارایشگرا ولی خیلی گرون نباشه با یه سایه خوب که ماندگاری و همه چیش خوب باشه با کانتور خوب چه مارکهایی خوبه بخرم

توکلم فقط به خودته خدا جون  میشه برای بارداریم صلوات بفرستین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کرم ک مارکش زیاده 

کالیستا.. شون... گاش... درماکول.. بیس.... گلدن رز... مای... و... 

کانتور و کانسیلرم حضوری باید بخری و تست کنی کانسیلر همیشه ی درجه روشن تراز پوستت بگیر

کانتورم ک شامل رنگای تیره هست برای زاویه سازی اینارو حضوری باید چنتا مارکو قیمت بگیری چون نوسان داره 

بعد مایع و جامد داره

میتونی اینارو مارک کرمتم بگیری

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
کرم ک مارکش زیاده  کالیستا.. شون... گاش... درماکول.. بیس.... گلدن رز... مای... و...  کان ...

کدوم از این کرمها بهتره کانتور و کانسیلر جامد بهتره یا مایع؟ تا حالا امتحان نکردم برای من مبتدی کدوم راحت تره

کدوم از این کرمها بهتره کانتور و کانسیلر جامد بهتره یا مایع؟ تا حالا امتحان نکردم برای من مبتدی کدوم ...

کرم ازبین اینایی ک گفتم همرو حدووا امتحان کردم ازتوشون 

شون و کالیستا عالیه 

کانسیلر جامد برای شروع بهتره کم کم مایع بخر 

کرم ازبین اینایی ک گفتم همرو حدووا امتحان کردم ازتوشون  شون و کالیستا عالیه  کانسیلر جام ...

ممنون گلم سایه چی؟ 

ممنون گلم سایه چی؟ 

همه این کرما برند کاملین ینی همه نمونه وسایل ارایشی ازکرم مرطوب کننده تا ارایشی و سایه و کانسیلر و رژ و... دارن اگرم نمیخای مارک بخری حضوری باید تست کنی 

همه این کرما برند کاملین ینی همه نمونه وسایل ارایشی ازکرم مرطوب کننده تا ارایشی و سایه و کانسیلر و ر ...

مرسی گلم