2777
2789
عنوان

به نظرتون مقصر این طلاق من بودم یا همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 825 بازدید | 51 پست
مقصر شوهرته شوهر بیمار روانیه و واکنش های شما طبیعی بوده 

بابت 5 ماه دروغش خیلی گفت ببخشید اما من اصلا قبول نمیکردم حتی گریه کرد من قبول نکردم چون تو خونه تنها بودم میترسیدم بهش التماس میکردم بیا اما نمیومد 

الان فقط به خاطر اینکه زندگیم بهم نخوره میگم میبخشمش

و اینکه ی جورایی خودم رو خالی کردم چون 2 ماه میزدمش و بهش فحش میدادم مثلا میگفتم برو خونه ننه بابات بکپ

بهش کلی پیام دادم گفتم ببخشید بیا فرصت بدیم بهم اما گ اون هیچی نگفت و شماره هام رو بلاک کرده پدر ماد ...

به نظرم وقتی خودش وپدر ومادرش این رفتار ها روباشما وخانوادتون می کنند دیگه حرمتی باقی نمونده بین شما

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هردو 

واییی مغزم سوت کشید 

نمیدونم دلم برای کدومتون بسوزه همش از سرنااگاهیه 

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

به نظرم هر دوتون مقصرین و سیاست نداشتین مشکلتون اینقدر حاد نیست که نشه درستش کرد برین مشاوره کتاب روانشناسی بخونین رفتاراتونو اصلاح کنین زندگیتون خوب میشه زندگیتو بدون تلاش از هم نپاشون

من به قربان خدا  تا که مرا غمگین دید                                      بهر خوشحالی من در دلم انداخت تورا 😍😍😍
خوب کار کردی جدا شدی... تو قرآن میگه زن و شوهر مثل یک لباس هستند باید عیب های هم رو بپوشونن اون کثا ...

افرین 

اگه مرد بود دید ظرف کثیفه خانم نتوانسته اسکاج بر می‌داشت می‌شست یکم کمک میکرد چی میشد مگه ... خدایش بعد اسی صد برابر جبران میکرد

به نظرم هر دوتون مقصرین و سیاست نداشتین مشکلتون اینقدر حاد نیست که نشه درستش کرد برین مشاوره کتاب رو ...

این زندگی درست بشو نیست ...نمونه این آقا داماد ما هست ...الان بعد ۱۵ سال هنوز ادم نشه به کثافت کاری هاش ادامه میده و همش رنج به دل خواهرم میکنه خواهرم بخاطر ۴ تا بچه سکوت کرده ...تو حاملگی آخر قصد جدایی داشت که باز پدرم پا درمیونی کرد و نگذاشت جدا شن

❤❤❤
این حتی بابام رو هم بلاک کرده

این آدم بشو نیست ...از طریق قانونی اقدام کنید دیگه برا این زندگی قدم برندار...

کثافت تر از اینجور مردها که حریم خصوصی خونه رو میشکنن وجود نداره...

عریزم داماد ما بین خواهرم و مادرش اینقدر خبر برد و آورد خواهرم دیگه خونه مادر شوهر و پدر شوهر ش و برادر شوهرهاش نمی ره...

این مرد نبود خاله زنک بودددد

❤❤❤
عزیزم زورش رو داشتی

خودش میگفت بزنم تا سبک شی خب گاهی هم خودش عصبانی میشد به سمتم حمله می‌کرد میترسوندم و مثلا محکم دندون می‌گرفت اما دست بزن نداشت 

به‌نظرم من ک میزدمش دردش نمیومد

اصلاااااااااااااااااااااااا هر کی از دوستام مهر رو بخشیده الان پشیمونه

نه منم نمیبخشم به نظرتون ممکنه سر عقل بیاد اگر مهریه بزارم اجرا... 

دوست دارم حکم تمکین بگیره 

خودش درخواست طلاق نمیده... میشه نه زندگی کنه و نه طلاق بده؟ 

مثلا برا نفقه میشه ک من درخواست مسکن کنم؟ اگر خودش ماهیانه پول بریزه  چی باز مسکن بهم تعلق میگیره؟ اگر خودش نیومد خونه چطور....