2777
2789
عنوان

به نظرتون مقصر این طلاق من بودم یا همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 825 بازدید | 51 پست
عزیزم مقصر اصلی معلومه شوهرته بعد از مرد خائن مرد بچه ننه غیرقابل تحمل ترین موجود دنیاست و اینکه ا ...

بهش کلی پیام دادم گفتم ببخشید بیا فرصت بدیم بهم اما گ اون هیچی نگفت و شماره هام رو بلاک کرده پدر مادرم میخواستن با پدر مادرش حرف بزنن در رو با نکردن رو پدر و مادرم تا به حال هم هیچی بحث ای با هم نداشتن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه چرا گذشت نمیکنه من حتی حاضرم بابت 5 ماه دروغش ازش بگذرم

عزیزم خلاصه شوهر شما وقت متاهلیش نبود اصلا هم تو مقصر نبودی اون زندگی مشترک بلد نبود میخاست با خونواده ش باشه قبول چرا اومد زندگی تو رو خراب کرد

ازطرف من بهش بگو برو خونه مامان جونت پستونکت بخور 😂😂😂

بخدا من شوهرم ناهار می‌ره پیش مامانش من اگه بهترین غذاها رو درست کنم اون می‌ره اونجا پس اسکولم غذا درس کنم بعد فک کن میاد 80دق با مامانش حرف میزنم دلم  میخواد با مشت دهنش رو ببندم

بهش کلی پیام دادم گفتم ببخشید بیا فرصت بدیم بهم اما گ اون هیچی نگفت و شماره هام رو بلاک کرده پدر ماد ...

عزیزم مهررررریه آت رو تا ریال آخرررررررر بگیر تو چرا بری بذار اون بیاد التماس بفهمه مسجد جای .... نیست

بخدا من شوهرم ناهار می‌ره پیش مامانش من اگه بهترین غذاها رو درست کنم اون می‌ره اونجا پس اسکولم غذا د ...

باورکن یعنی تو ذهنم نمی گنجه چقدر بعضی ها مامانی هستن خودم متاهلم ولی شوهرم اصلا اخلاق بچه گانه نداره قبل ازدواج کلی امتحانش کردم 

برامادرررررررشدنم یه صلوات ......

خوب کار کردی جدا شدی...

تو قرآن میگه زن و شوهر مثل یک لباس هستند باید عیب های هم رو بپوشونن اون کثافت از بی نظمی و کثیف بودن ظرفها عکس میگرفته به خانواده ات نشون میداده؟؟؟

خواهر منم دقیقا شوهرش اینجوری هست اوایل مادرم رو برده بود خونشون که ظرفها رو نشسته ...مامان و بابام خیلی غصه خوردن و خجالت کشیدن...

الان ۴ تا بچا دارن خواهرم میگه از دعوا خسته ام بچه هام همش استرس دارن ...

ای کاش خواهر منم همون اول جدا شده بود

❤❤❤
باورکن یعنی تو ذهنم نمی گنجه چقدر بعضی ها مامانی هستن خودم متاهلم ولی شوهرم اصلا اخلاق بچه گانه ندار ...

پس بیا شوهره منو ببین اصلا نمیدونه زن یعنی چی خواستش چیه مامانش هر بی احترامی هر بلایی میخاد سرم میاره اووونم لااااال و بی وجود