2777
2789
عنوان

بی بی چک( کممممک)

1140 بازدید | 66 پست

سلام به همه 

من معمولا بین 23 روز تا 29 روز پریود میشم امروز روز 28 هستم تمام علائم پریود رو دارم 

دارو هم مصرف کردم 

دیروز ظهر یه بی بی چک مدیکور زدم که بعد از یک ساعت یک هاله به شدت کمرنگ انداخت که به زور میدیدمش 

امروز صبح این بی بی رو زدم (اینم مدیکور)زیر پنج دقیقه اینجوری شد

نمی‌دونم توهمه یا نه!اصلا دلم نمی‌خواد بیخود دل خوش کنم مخصوصا که همه علائم پریود رو دارم... 

اینم بگم که ۶ سال منتظرم!

بذار عزیزم

تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃 

عکس عکس عکس

مامان جونم عاشقتم                                              در میان اشکال هندسه عاشق شش گوشه ام🌸💜         بزن باران نوازش از تو باشد گریه از من!بهانه ای بده به ابر کوچک نگاه من دراوج گریه ها فقد تو میشوی پناه من به داد من برس.........♡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دارم سعی میکنم اپلودش کنم 

با لینک بذار

تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃 

ایشالا که بارداری 

خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام می‌خونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏

گذاشتی بلایک

مامان جونم عاشقتم                                              در میان اشکال هندسه عاشق شش گوشه ام🌸💜         بزن باران نوازش از تو باشد گریه از من!بهانه ای بده به ابر کوچک نگاه من دراوج گریه ها فقد تو میشوی پناه من به داد من برس.........♡
بی بی چک بعد از پنج دقیقه اشتباهه زیر پنج دقیقه هرچی نشون داد همون درسته

همینجا چند نفرو دیدم که حتی بعد از یکساعت دیدن خط کمرنگ افتاده و باردار بودن ، شاید لقاح دیر تشکیل شده یا بی بی چک زود میزنن که دیرتر نشون میده 

بی بی چک بعد از پنج دقیقه اشتباهه زیر پنج دقیقه هرچی نشون داد همون درسته

قطعی نیست خیلی من گذاشتم دیدم خطی نیفتاده انداختم سطل آشغال فرداش باز دیدم پری نشدم از سطل آشغال برش داشتم دیدم یه خط کمرنگ افتاده و الان هم پسرم ۷ سالشه😄