2777
2789
عنوان

بی بی چک( کممممک)

| مشاهده متن کامل بحث + 1161 بازدید | 66 پست
عزیزم یکی از علایم بارداری درد هایی شبیه پریودیه من تا مدت ها داشتم ان شاالله که بارداری مثبت فکر کن ...

واقعا ؟من همینجوری داشتم میگفتم من که کاملا احساس پریود دارم فایده نداره حتی نوارم میذارم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گذاشتم عزیزم 

انشالله که حامله ای عزیزم

من تیکرمو همینطوری گذاشتم الان ۷  روز از موعدم گذشته علائم ندارم اصلا نه بارداری نه پریودی

خیلی بلاتکلیفم دوروز پیش هم زدم منفی بود بیبی چک😩😓اولین ماهه که اقدام کردم بنظرت واسه اولین ماه طبیعیه بندازه عقب؟

مامان جونم عاشقتم                                              در میان اشکال هندسه عاشق شش گوشه ام🌸💜         بزن باران نوازش از تو باشد گریه از من!بهانه ای بده به ابر کوچک نگاه من دراوج گریه ها فقد تو میشوی پناه من به داد من برس.........♡
انشالله که حامله ای عزیزم من تیکرمو همینطوری گذاشتم الان ۷  روز از موعدم گذشته علائم ندارم اصل ...

اره عزیزم 

معمولا توی اقدام یهو همه هورمون های بدن بهم می‌ریزه کاملا طبیعیه 

این خوبه یعنی بدنت به اسپرم واکنش نشون داده و انشالله به زودی زود بارداری 

واقعا ؟من همینجوری داشتم میگفتم من که کاملا احساس پریود دارم فایده نداره حتی نوارم میذارم 

ان شاالله که بارداری عزیزم

بله توی اینترنت هم بزنی مینویسه که علائم بارداری یکیش همین درد های پریودیه البته نه زیاد هااا در حد کم

انشالله که حامله ای عزیزم من تیکرمو همینطوری گذاشتم الان ۷  روز از موعدم گذشته علائم ندارم اصل ...

منم همینطووور.اولین ماهه اقدام کردم از پریم گذشته ولی بیبی زدم منفی بود.هیچ علائمی هم ندارم.نه پریودمیشم نه بیبی چکم مثبت.چرااینجوریهههههه😢😑😭

اندکی صبر...🤍🌱