2777
2789
عنوان

امان از برادرشوهر خبرچین 😕

571 بازدید | 16 پست

سلام گلا ... سال دومیه که عروسی کردم .. سال اول ازدواجم شوهرم به حرف برادرش یه جای اشتباه سرمایه گذاری کرد که حدود ۳۰۰ میلیون ضرر کردیم و مجبورشدیم ماشینمونو بفروشیم و کلی سختی کشیدیم ... حالا بعد از یه سال با سختی یه کوییک نوشتیم و به خانواده همسرم گفتیم فعلا به فامیل نگید که ماشین به دستمون برسه بعد همه می فهمن ، چون متاسفانه فامیلاشون از اینان که یه کلاغ چهل کلاغ میکنن و خبر میبرن میرسونن همه جا و واسه یه چیز کوچیک زورشون میاد بااینکه خودشون پولدارن .. حالا دیروز دخترخاله شوهرم اومده میگه شما پولدارشدین ، ماشین خریدین 😂 نمیدونم کی به کسی که کوییک داره میگه پولدار ... بااینکه خودشون بهترین ماشینو دارن ...‌‌...فهمیدم برادرشوهرم رفته همه جا گفته ... خیلی دلم سوخت آخه سال اول ازدواجم گولمون زد و با بدبختی باید تا دوسال دیگه قسط بدیم ... اینم از این کارش ... کارای اذیت کننده دیگه ای هم انجام داده که خیلی ناراحتم کرده .... حالا بنظرتون به روش بیارم ؟ یا به مادرشوهر بگم ؟؟؟

کاربری سومیمه 💁‍♀️

رازی که خودت نتونستی نگه داری

از بقیه انتظار داری؟؟؟

خدارو شکر که لایق دوباره ی مادر شدن شدم😍سلامتی تو راهی مهمتر از جنسیتش بود.💞ولی اینکه خدا هوایم رو داشت هم دخترمو بهم داد هم اکنون پسرمو💞همسرم میشنیه کنار م و میگه میخام پیراهن دکمه دار تنش کنم آستینهاشو بالا بزنم 😍😍غرطیش کنم😃😃خدایا شکرت که همسرم پسر دار شد😍عاشق ذوق تو چشم هاش وقتی از پسرمون حرف میزنه😍😍ولی مدام تاکید میکنه صد تا بچه بیاری هبچکس برام دخترم نمیشه💞برام دعا کنید این دوران بسلامت رد بشه💞😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش بگو 

دیگ بهش هیچیببی نگید 

جوونیمون فدای پسرات 😍😍😍یا فاطمه الزهرا                   پسر اسم پدر رو حفظ میکنه♥️♥️♥️♥️♥️♥️اما دختر خود پدر رو حفظ می‌کنه 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 ب امیدی روزی ک انقدررررر پولدار بشم تا بتونم دختر دار بشم 😍
رازی که خودت نتونستی نگه داری از بقیه انتظار داری؟؟؟

نه اخه مجبورشدیم به خانواده شوهرم بگیم .. میدونمم برادرشوهرم از روی عناد به بقیه گفته چون ما خیلی اصرار داشتیم که فعلا کسی نفهمه .. حالا این رفته به خاله همسرم که منم روش حساسم گفته مطمئنم از روی قصد بوده

کاربری سومیمه 💁‍♀️

نمیخواستی کسی بفهمه نباید میگفتی.حرف مهمی هم نبوده که دونستنش به ضر  شما باشه

در مورد سرمایه گزاری هم که ایشون پیشنهاد داده خودتون قبول کردین.پولتونو نخورده که .حساس شدین روش به نظرم.همین

مقصر خودتونید.مگه اونا تو زندگی شما بودن ک دیدن ثبت نام کردید.درواقع خبرچین اصلی خود شما ۲ نفر هستید ک یاد نگرفتید حرف زندگیتون گزارش ندید اونم ب آدمایی ک مثل خودتون دهن لق هستن بانو

یه کاربر قدیمی که بازیابی رمز زد اما سایت خار کاربریش خفیف کرد و عضویتش کرد ۱۴ بهمن امسال😐چس ماه نیستم
نه اخه مجبورشدیم به خانواده شوهرم بگیم .. میدونمم برادرشوهرم از روی عناد به بقیه گفته چون ما خیلی اص ...

مجبور شدید😐کی مجبورتون کرد😐

یه کاربر قدیمی که بازیابی رمز زد اما سایت خار کاربریش خفیف کرد و عضویتش کرد ۱۴ بهمن امسال😐چس ماه نیستم

یه دوستی دارم برادر شوهرش همین مدلیه...

اولین این رو بگم که دوستم بخاطر ازدواجش از یه استان دیگه اومده تهران و توی تهران کلا هیچکسی رو نداره جز جاری و برادرشوهرش.شوهر دوستم میخواست چندماه بره یه شهر دیگه ماموریت کاری..اما خب ۹ ماه زیاده..دوستمم میخواست انتقالی بگیره بره.برادرشوهرش اومد گفت نه زنتو نبر.‌.ما هستیم اینجا بهش سر میزنیم..اصلا میایم مدام میبریمش خونه خودمون..شوهر دوستمم اجازه نداد که دوستم انتقالی بگیره...خدا شاهده تمام چندماه دوستم توی خونه تنها بود.این برادرشوهر یکبار تلفن رو برنداشت حتی حال برادرش رو بپرسه.دوستم میگه تک تک شبها گریه میکرده از تنهایی و غریبی...کلی هم برادرشوهر و جاری حسودش رو نفرین میکنه.

برادرشوهرش مثل خاله زنکهاست...میگه به همه چی خونه و زندگیمون توجه میکنه و به زبون میاره..

هربار هم میرن خونه دوستم انقدر از همه چی تعریف میکنن که بعدش اتفاقات بدی برای دوستم و شوهرش میفته..یکی دوبار با موتور تصادف کردن..یه بار با ماشینشون..چندبار مریض شدن..دوستمم ازشون کناره گرفته و محلشون نمیذاره...مریض روانیه برادرشوهره...جاریش که دیوانه ست..

قاشق نشسته
نه اخه مجبورشدیم به خانواده شوهرم بگیم .. میدونمم برادرشوهرم از روی عناد به بقیه گفته چون ما خیلی اص ...

ایشون دیگه برادر شوهر نیست یه پا خواهر شوهره واسه خودش😉

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست

ایراد ازخودتون بودهدیگه رازی که به یک نفربگی صاحبش نیستی 

حالابدوننداونقدرمهم نیست همه ی ملت ازاین ماشین ها ثبت نام کردن.....

ولی درکل چیزی را میخواهید کسی ندونه تادقیقه ی نودنگین 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶