2777
2789
عنوان

باید و نباید های اولین پریودی دخترم

15577 بازدید | 47 پست

با سلام . دیشب برای اولین بار دخترم پریود شده خیلی ذوق دارم و خدایی خوشحالم قبلا فکر میکردم دخترم پریود بشه ناراحت میشم ولی اصلا اینجوری نبود 

به عنوان یه مادر آگاه بخواهم عمل کنم چکار کنم ؟

بهش گرمی جات بده بخوره .ببرش براش کادو بخر و تبریک بگو بهش .ب باشم بگو بغلش کنه و محبت کنه و ازش دوری نکنه . بزار ازین اتفاق خاطره ی خوب داشته باشه و نه مثل ما ک قدیمی بودیم توی سوراخ موش قایم می‌شدیم و هی بگن مواظب باش کسی نفهمه هااااااا. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقط مراقب تغذیش باش،از الان عادتش بده توی این دوران سردی نخوره و چیزای مقوی بخوره

ولی لطفا کیک و جشن و اینا نگیر به نظرم واقعا لازم نیست،دوستان این نظر منه لطفا منو نخورید

طرف نوشته بود آمریکا مریخ رو فتح کرده، ما هنوز فکر اینیم با پای چپ بریم دستشویی یا راست! خواستم بگم دانشمند بزرگ هسته ای شهید شهریاری با پای چپ می‌رفت دستشویی، انگشتر عقیق هم دستش داشت و نماز شب هم میخوند، مشکل بسیار مهمی مانند غنی سازی ۲۰ درصد اورانیوم رو هم یک تنه حل کرد🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷مشکل از پای چپ و راست نیست رفیق،مشکل از مغزهای پوسیده عاشقان غرب هست، یعنی آنهایی که هیچ هنر و خدمتی برای کشور نداشتند جز خود تحقیری و...(از خودت بپرس تو برای پیشرفت کشورت چیکار کردی)!********تو مکن تهدیدم از کشتن که من/تشنه ی زارم به خون خویشتن/گر بریزد خون من آن دوست رو/پای کوبان جان برافشانم بر او/رقص و جولان بر سر میدان کنند/رقص اندر خون خود مردان کنند/چون رهند از دست خود دستی زنند/چون جهند از نقص خود رقصی ‌کنند(به یاد سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و تمام شهدای این مرز و بوم)

اول بهش یاد بده خجالت نکشه یاد بده هر جا لنگ بود راحت بره پد بخره . دلیلی برای عیب و ننگ و پنهان کاری نداره بگو همه دنیا میدونن و عادیه تو حتی میتونی جلوی پدرت بگی برات پد بخره چون پدرته و نزدیک ترین شخص زندگیته. وقتی پریود میشی حق داری استراحت کنی و بی حوصله باشی. ما ازت توقعی نداریم. رعایت بهداشت و حمام یک روز در میون و تعویص پد  ۳ ۴ ساعته گوشزد کن

فقط مراقب تغذیش باش،از الان عادتش بده توی این دوران سردی نخوره و چیزای مقوی بخوره ولی لطفا کیک و جش ...

عزیزم سردی وگرمی یجورایی از نطر علمی رد شده . فرقی نداره چی بخوری .فقط نفاخ کم تر بخورن چون فیبر بالا دفع گاز معده داره و اذیت میکنه. من خودم طبعم همش خیار و گوجه سبز و هندونه بوده از اول  .هیچ مشکلی هم نداشته

بهش کامل نتوضیح دادی؟

نه اصلا .سنشم پایین تر بوده پد بهداشتی را که دستم میدید ازم می پرسید اینارا چرا استفاده می کنی منم جواب نمی‌دادم  .همش از این که بخواد ذهنش با این چیزا درگیر بشه می ترسیدم .برای همین چیزی توضیح ندادم بهش