2777
2789

دوستان به گوشم رسوندن که از فامیل یه نفر میخواد بیاد خاستگاری از طرفی من خودمو بالا نمیبینم ولی به این معتقدم دوطرف باید هم سطح باشن .یه سری از مادرا خیلی گارد میگیرن که پسر من خوبه و فلان ولی واقعا پسراشون حداقل های هر آدمی برای ازدواج تو هر زمینه ای رو ندارن و خوب نیستن و دنبال دختر خوبن🫥اعتماد به نفس کاذب دارن خلاصه که من از این تعجب کردم که با چه اعتماد به نفسی میخوان بیان خاستگاری خواهشا قضاوت نکنید چون طرف مقابل رو میشناسم دارم اینجوری میگم .من چجوری مودبانه ردشون کنم که پشت سرشونم نگاه نکنن ؟به خودم بود که با خاک یکسانشون میکردم منتهی چون فامیلن نمیشه😒

یا علی نام تو بردم نه غمی ماند نه هّمی بابی انت و امّی •گوییا هیچ نه همی به دلم بوده نه غّمی بابی انت و امّی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم سخته چون فامیله

🤦🏻‍♀️بعضیا واقعا چه رویی دارن

یا علی نام تو بردم نه غمی ماند نه هّمی بابی انت و امّی •گوییا هیچ نه همی به دلم بوده نه غّمی بابی انت و امّی
🤦🏻‍♀️بعضیا واقعا چه رویی دارن

خب عزیزم مشکلش چیه 

نه رو برای همین وقتا گذاشتن دیگه گناه که نکرده عزیزم ایشون هم انسان هستن 

البته من نمیدونم چیزی برای همین قضاوتی نمیتونم کنم در کل موفق باشید 

فقط اینو بدون ازدواج فامیلی خوب و بدش واقعا اشتباهه 

اینو به چشمم دیدم 

بگو قصد ازدواج ندارم ناراحت بشن مهم نیس  چون ناراحت نشن نمیشه که یه عمر اسیر شی

اینو که میدونم ولی کاش میشد به گوششون برسونم نه فقط درمورد خودم بلکه جای دیگه ای هم رفتن خاستگاری دنبال یکی هم سطح خودشون باشن