دوستان به گوشم رسوندن که از فامیل یه نفر میخواد بیاد خاستگاری از طرفی من خودمو بالا نمیبینم ولی به این معتقدم دوطرف باید هم سطح باشن .یه سری از مادرا خیلی گارد میگیرن که پسر من خوبه و فلان ولی واقعا پسراشون حداقل های هر آدمی برای ازدواج تو هر زمینه ای رو ندارن و خوب نیستن و دنبال دختر خوبن🫥اعتماد به نفس کاذب دارن خلاصه که من از این تعجب کردم که با چه اعتماد به نفسی میخوان بیان خاستگاری خواهشا قضاوت نکنید چون طرف مقابل رو میشناسم دارم اینجوری میگم .من چجوری مودبانه ردشون کنم که پشت سرشونم نگاه نکنن ؟به خودم بود که با خاک یکسانشون میکردم منتهی چون فامیلن نمیشه😒
یا علی نام تو بردم نه غمی ماند نه هّمی بابی انت و امّی •گوییا هیچ نه همی به دلم بوده نه غّمی بابی انت و امّی
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ولی تو حتی اگه یه خانواده بالاتر از خودت بخوای هم باز به کسی مربوط نیست و حق ندارن بهت بی احترامی کنن چون زندگی خودته و خودت میخوای تعیین کنی کی باهات زندگی کنه