2777
2789
عنوان

به نظر شما حق با کیه

| مشاهده متن کامل بحث + 864 بازدید | 93 پست
نه دوست ندارم چون ایشون بین همه بچه ها اختلاف درست کردن با خبر بردن آوردن و همچنین وقتی خونه ما هست ...

حالا ببین یه چی بگم خندت بگیره به خدا 

عمه من همون گه گفتم برا بچه دومش زایمان کرده بود، اون یکی عمم رفت برا مراقبت ازش 

این مادر شوهره هم پیره کاری ازش بر نمیاد، جاریای دیگه اوردن انداختنش خونه عمم گفتن بمونه چند روز هی میگه، بعد دیگه نمیرفت بهش میگفتن ببریمت میگفت نه خواهر عروس اینجا مراقبمه نگران نباشید 😄😄😄

انگار عمم رفته بود مراقب اون باشه 

به خدا حرص میخوردمااااا

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

دقیقا یه سری مادر بزرگا واقعا بلا نسبت بیشعورن....  من مادر بزرگ خوب و با سیاستم دیدم جوری زند ...

اینا عقلشون بزرگ نشده فقط سنشون بالارفته 

من تو کل بچگیم یه ذره محبت ندیدم ازشون پدر بزرگم سوپری داشت باور کن ازبیرون گرونتر میداد بهمون ولی به نوه های پسریش پرمیکرد تو جیبشون 

چهارتا خوراکی ارزشی نداشت اما دنیای بچگی من و خواهربرادرامو خراب کرد 

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخدا باورتون نمیشه پارسال منزل ما بودن داشتیم می رفتیم بیرون گفت برام انار بخرید هوس انار کردم به شو ...

شما خیلی پرروش کردین به خدا 

به منم یکی اینجوری میرسید جا خوش میکردم 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

اینا عقلشون بزرگ نشده فقط سنشون بالارفته  من تو کل بچگیم یه ذره محبت ندیدم ازشون پدر بزرگم سوپ ...

اره فک کنم این پدر بزرگ مهربونا همش برا غصه هاس 😄😄😔

اره فک کنم این پدر بزرگ مهربونا همش برا غصه هاس 😄😄😔

والا بخدا

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
والا بخدا

نه وجود دارن پدر بزرگ. مادربزرگ خودم بخدا خیلی پیر و. مریضن ولی در خونشون به روی بچه ها بازه مادرش هرمن در خونش باز نبود روی خوش نداشت که الان تو پیری نجاتش بده خیلی اذیتمون کرده مخصوصا تو این سالای آخر دخترش 50 سالشه تنهای تنهاست ولی حاضر نیست مادرش نگه داره پسرش هم همینطور 60 سالشه تنهاست ولی اگه ببرتش خونه خودش اصلا خونه نمی مونه همش میره بیرون چون اذیت می کنه 🥴

نه وجود دارن پدر بزرگ. مادربزرگ خودم بخدا خیلی پیر و. مریضن ولی در خونشون به روی بچه ها بازه مادرش ه ...

خداحفظشون کنه

خدا رو شکر که انقد باهات احساس راحتی داره و به شما پناه میاره

عزیزم با من احساس راحتی نداره کس دیگه قبولش نمی کنه حتی چیزی می. خوره به شوهرم و. بچه هام میده ولی تعارف من هم. نمی کنه

با اجازه استارتر

هر کی پیام منو دید دعام کنه 

هر کی دعام کنه حضرت فاطمه زهرا ضامن دعاش میشه من در روایتی خوندم حضرت زهرا سر نماز دعا خیلی برای دیگران میکردن

اسمم فاطمه اس دلم برا عشقم تنگه ازم ناراحته دعام کنه مهدی منو ببخشه برگرده من از غمش مریض شدم

با اجازه استارتر هر کی پیام منو دید دعام کنه  هر کی دعام کنه حضرت فاطمه زهر ...

عزیزم انشالله فردا وقتی چشمت رو باز کردی هر آرزویی تو دلته در خونت باشه شما هم برای آرامش دل من دعا کن 

عزیزم انشالله فردا وقتی چشمت رو باز کردی هر آرزویی تو دلته در خونت باشه شما هم برای آرامش دل من دعا ...

حتمن عزیزم همین که دستت میبری بالا برا من دعاکنی خدا اول بخودت آرامش میده حضرت زهرا بهت لبخند میزنه و لبخندش باعث خوشبختیت میشه