2777
2789
عنوان

از وقتی جاریم فهمیده که شوهرم خونه رو به نام من زده...

| مشاهده متن کامل بحث + 975 بازدید | 53 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متاسفانه ادم حسودهیچ کاری نمیشه کردزهرش رومیریزه برات مهم نباسه مثل خواهرشوهرای من که همش بهم میگن پوستت چقدرخئبه تغییری نکردی وازاین خاله زنک بازیها،تنهاراهش بی محلی است

یادمان باشددنیازنگ اخرنیست زنگ بعدحساب داریم.بهترین انسان ازعملش شناخته میشه وگرنه سخنان خوب بردیوارهاهم نوشته میباشد.پنج فریب شیطان:هنوزجوانی خوش بگذران،زندگی طولانی است پس لذت ببر،هنگام عصبانیت آرام نمان،همه اینکارهارومیکنندپس عیبی نداردتوهم بکن،خیلی گناهکاری دیگه آدم خوبی نمیشوی پس به گناهان ادامه بده... برای ظهوراقاامام زمان اللهم عجل لولیک الفرج
فقط قطع ارتباط و یه عمر اسایش چرا باید ب همچین ادمی بها بدی. کتاب انسانهای سمی رو بخون

اون آدم دیگه برای من مهم نیست اما من بخاطر اینکه خودم معرفیش کردم حتی یک کلمه پشت سرش حرف بدی نمیزنم و اجازه نمیدم کشی بفهمه که من دلخورم. نمیدونم دارم چوب ندونم کاریمو میخورم

من ادمیم سرم توکارخودمه ولی نمدونم چرادیگران باهام کاردارن منم تنهاراهش اینه که کمترباهاشون رفت وامدمیکنم

یادمان باشددنیازنگ اخرنیست زنگ بعدحساب داریم.بهترین انسان ازعملش شناخته میشه وگرنه سخنان خوب بردیوارهاهم نوشته میباشد.پنج فریب شیطان:هنوزجوانی خوش بگذران،زندگی طولانی است پس لذت ببر،هنگام عصبانیت آرام نمان،همه اینکارهارومیکنندپس عیبی نداردتوهم بکن،خیلی گناهکاری دیگه آدم خوبی نمیشوی پس به گناهان ادامه بده... برای ظهوراقاامام زمان اللهم عجل لولیک الفرج
اون آدم دیگه برای من مهم نیست اما من بخاطر اینکه خودم معرفیش کردم حتی یک کلمه پشت سرش حرف بدی نمیزنم ...

خب به شوهرت بگو من نمیدونستم اینجوریه و رابطتو قعع کن. گناه ک نکردی معرفیش کردی. چمیدونستی اینجوری از اب در میاد

خدایا خیلی خیلی شکرت 😍
ای بابا چه گیری افتادی،،،پس مثله خودش رفتار کن

من که دعوایی نیستم اما بی تفاوت بودم نسبت به رفتاراش

فقط یه بار گفت حالا که بابا نصف خونشو به نام مامان کرده (پدرشوهرمو میگفت) و پسرشم کل خونشو به نام زنش کرده فقط سر من بی کلاه مونده این وسط. بعدم به شوهرش گفت باید قرارداد خونه رو به نام من کنی!!!!

منم بهش گفتم فلانی این چه حرفیه آخه. شما قرارداد اجاره دارید به نام تو کنه که ماه به ماه یه چیزی هم بدهکار میشی 😁😁😁 گفت آره راست میگی...

خب به شوهرت بگو من نمیدونستم اینجوریه و رابطتو قعع کن. گناه ک نکردی معرفیش کردی. چمیدونستی اینجوری ا ...

کاش میشد واقعا. روابطمون یه جوری هست که اصلا نمیشه. من عاشق مادرشوهرمم. اگر این کارو کنم اونم دلخور میشه از دستم. نمیخوام دلخوری پیش بیاد. 

برادرشوهرم و‌جاریم عاشق اینن که مهاجرت کنن من همش براشون دعا میکنم که مهاجرت کنن برن هم خودشون خوشحال باشن هم ما راحت بشیم