2777
2789
عنوان

مامایی یا معلمی یا وکالت؟؟

1297 بازدید | 111 پست

میخوام بشینم بخونم برا آیندم

کدوم بهتره ب نظرتون؟

ب ۳تاش علاقه دارم.

پیش مشاورم میخوام برم.قبلش گفتم از شمام نظر بگیرم

تعداد رای : 94
نظرسنجی
مامایی
22
23%
معلمی
44
46%
وکالت
28
29%

مامایی اصلا کار چندشیه از نزدیک شاهدش بودم 

معلمی خیلی کار سخت و البته شیرینه خودم چهارسال تو مقطع ابتدایی تدریس کردم 

وکالت خیلی شغل باکلاسیه من اگه باشم و استعدادش رو هم داشته باشم قطعا آخری بهتره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه دلشو داری برو مامایی 

اگه حوصله داری برو معلمی 

اگه اعصاب و اراده و پارتی داری برو وکالت

لطفا درخواست دوستی ندید ! چرخ اقبال به منفعت من چرخیده ، جهان حول محور اهداف من در گردش است اراده من بر سرنوشتم غلبه و چیره است هیچ چیز مرا از رسیدن به اهدافم باز نمی دارد انسان بزدل هزاران بار می میرد اما انسان شجاع فقط یکبار طعم مرگ را می چشد اطمینان داشته باش تو آن چیزی هستی که می خواهی باشی من بر اساس رهنمود های کائنات در مسیر اهدافم پیش می روم و چیزی در جهان مرا از رسیدن به اهدافم باز نمی دارد من در مسیر خوشبختی قرار دارم و هر چه پیش می روم خوشبختیم تکمیل تر میشود سرنوشت من از آن چیزی که تصورش را کنم زیباتر نوشته شده . خداوندگار یکتا و بی همتای من مرا به سوی هر آنچه خشنود و خوب است هدایت می کند . من در پرتوی هدایت او هرگز گمراه نخواهم شد . جهان هستی هر آنچه که بخواهم به من می دهد . من لیاقت بهترین ها را دارم .

وکالت واسه خانوما تو ایران وحشتناکه

دستی دستی امنیتتو فدا میکنی 

و میدونی چندین نفر پشت این ازمون قبولیش نشستن؟

معلمی اعصاب میخواد حقوقشون کمه

ماما خصوصی بودن حقوق خوبی داره ولی اینکه دست بکنی تو یکی بچه بکشی بیرون رو من دوسندارم😐😂

ببین بستگی به خودت داره یکم درموردشون بیشتر سرچ کن تصمیم بگیر

ببين همش قطعا سخته ! اما وكالت يه شهصيت و زبلي خاصي ميخواد ، ادم با همه جور ادم هم در تماسه ( كه ميتونه خطرساز باشه ) كه هيچ يه جورايي خلاصه خيلي بايد زرنگ باشي ديگه ! تيزي خاصي ميخواد ، حدس ميزنم پشتِ صحنه بايد پارتي اينا هم داشته باشي تا كارت پيش بره ( نميدونم حدس ميزنم ) ، امتحانش هم هست البته كه بتوني وكيل بشي انگار 

مامايي فكر كنم خيلي كار حساسي باشه و دل ميخواد با توجه به نوع كار، نميدونم خود عمل زابمان رو هم ماما انجام ميده يا نه ولي خدايي نكرده يه اشكالي پيش بياد تو كار در رابطه با بچه يا مادر ادم خودشو نميبخشه

به نظزم معلمي بهتره چون وجدان ادم راحت تره توش - نظر شخصي

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹

باید به استعداد و علاقه ات نگاه کنی اول

بعدش یه چیزایی که من از نزدیک با این شغلا در ارتباط بودم رو میگم بهت

معلمی حوصله و صبر میخواد باید بتونی با هر دانش آموز ارتباط خوبی برقرار کنی حاشیه زیاد داره منزلت زیاد خوبی نداره حقوق و مزایاش جالب نیست و رياآقا بالاسر زیاد داری باید تو سیستم محدود دووم بیاری 

برا وکالت باید تیز باشی خیلی خوب مسائل رو تجزیه و تحلیل کنی روابط اجتماعیت خوب باشه بیانت خوب باشه بتونی یه مسئله رو اونجور که خودت میخوای هدایت کنی سیاست داشته باشی ولی پول و منزلتش عااالیه پارتی هم نمیخواد دروغه

از مامایی اطلاعی ندارم

اگه دلشو داری برو مامایی  اگه حوصله داری برو معلمی  اگه اعصاب و اراده و پارتی داری برو و ...

معلمیو بخاطر کارش ک ساعت کاریش مشخصه و بدون حاشیس دوس دارم

وکالتم خوشم میاد.والا موندم بین ۳تاش.میخوام با اراده برم جلو

یعنی انقد سنم بالاس😢😢

نمیگم سنت بالاست بعضی از رشته ها تا یک سنی میشه کنکور داد فرهنگی معلمی تا ۲۴ سال میپزیرن دانشجو مامایی نمیدونم وکالت ک فکر میکنم میشه هرسنی باشی 

قشنگی چشماتُ روی کره ماه پیدا کردم .