2777
2789
عنوان

مامایی یا معلمی یا وکالت؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1298 بازدید | 111 پست
چرا اخه؟وکالت ک خیلی خوبه

چیه بابا همش دردسره

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این مملکت همینه...ببین مامایی بخونی،باز تو ماده۲۸میگیرن.ب نظرم مامایی بهتره.هم طرح میری،هم میتونی مط ...

یعنی با رشته مامایی یا لیسانس مامایی ماده ۲۸ استخدام اموز

ش پرورش برا معلمی شرکت کنم؟

ولی پرستیژ کاری خوبی داره😂😅 یعنی ممکنه وکیل ب دردسر بیفته با خلافکارا؟ممکنه چی بشه؟من نشنیدم اینج ...

شغل پرخطریه زن و مرد هم نداره

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

منم خیلی علاقه دارم کنکور بدم دوباره خودم الان لیسانس دارم ولی ی مدرک بدرد بخور میخام مثل رشته ها پی ...

سلام گل

با انگیزه باش و همین امروز شروع کن من ۲۴ سالمه ارشد دارم ولی الان نشستم دارم برا کنکور سال بعد میخونم یا موفق میشم و یا در نهایت میگم من تو اون زمان نهایت تلاشمو کردم ولی نشد