2777
2789
عنوان

همین الان متوجه شدم ک همسرم دوباره خیانت کرده و....

| مشاهده متن کامل بحث + 4143 بازدید | 110 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چرا از جداشدن میترسم  مخصوصا ک رابطه ی کامل هم داشتم

تا اخر عمرت میخوای بسوزی و بسازی و زندگیتو در کنار یک‌ آدم کثیف داغون کنی چون باهاش رابطه داشتی؟؟

اگه خانواده ت پشتتن

باهاشون صحبت کن و جدا شو

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
تو سطل زباله گوشیش دوتا عکس بود از رو شانه هاش رد دندون بود فک کردم خودم گرفتم بعد پایین عکس ی گوشه ...

چقد تلخ 😟

چرا مردا اینقد خیانتکار شدن. چه حسی داشتی وقتی فهمیدی؟ شوهر خواهر منم خیانت کرد 

یعنی قبول میکنه وبازهم تکرارمیکنه

دفعه قبلی پیاماشو دیدم و انکار نکرد اصن همون اول قبول کرد و گفت ک دیگ تکرار نمیشه و گریه کرد و....

ولی بازم تکرار کرد حالا چندبار دیگ ام بوده ک من نفهمیدم خدا می‌دونه 

تا اخر عمرت میخوای بسوزی و بسازی و زندگیتو در کنار یک‌ آدم کثیف داغون کنی چون باهاش رابطه داشتی؟؟ ا ...

خجالت میکشم ک بگم کسه دیگ ای رو ب من ترجیح داد حس بی مصرف بودن بهم دست میده

از چی ترس داری مثلا؟ این همه ادم طلاق گرفتن مگه چیزیشون شده!

بنظرم دختری که با اصالت و خانواده دار باشه هرگز اینقد حقیر نیست که همچین زندگی ای رو تحمل کنه

ب این فک کن که ۱۵ سال دیگه دختر و پسرت ازت متنفر میشن بخاطر نابودی زندگیشون چون مردی که تو عقد ۲ بار خیانت کنه قطعا تو زندگی وقتی از قیافه و هیکل بیوفتی بیشتر خیانت میکنه

دفعه اولم خیلی زود بخشیدمش و پشیمونم بابتش الانو نمیدونم واقعا

الان بهترین زمان برای جداییه ، خوبه که تو عقد ماهیتشو نشون داده ، سریعا پیگیر طلاق باش که بعد خدایی نکرده بری سر زندگی با بچه نمیتونی به این راحتیا جدا ، لطفا زندگی یه طفل معصومو خراب نکن که بشه بچه طلاق و کلی عذاب بکشه 

عاقل باش و با عقلت تصمیم بگیر و جدا شو

همچین مردی به درد زندگی نمیخوره ، لایق این نیست که جوونیتو پاش بریزی

جدا شو و یک ازدواج خوب و موفق کن