2777
2789
عنوان

شوهر سابقم پیام داده چی کنم

520 بازدید | 16 پست

آدرس ی کافه داده گفته فردا ساعت پنج بیا

تو تاپیکام هست طلاق گرفتن به خاطر خیانت و هنوز داره مهریمو میده به نظرتون برم یا بلاکش کنمو نرم

کاربری واگذار شده دوستان عزیز کاربری قبل به من هیچ ربطی نداره من کاربری قبلیم کاربریم تعلیق شد این کاربری رو گرفتم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چی گفته ؟ ازدواج کردین ؟  بچه دارین

سه ماه بعد ازدواجم خیانت کرد بچه ندارم

کاربری واگذار شده دوستان عزیز کاربری قبل به من هیچ ربطی نداره من کاربری قبلیم کاربریم تعلیق شد این کاربری رو گرفتم.

خوبه بچه ندارید پس دلیلی هم ندارع هرچی گفتو گوش کنی اصلااا نرو بلاکش کن یواش یواش شرش بخابه 

چندسالته

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

یوقت با کافع چی  هماهنگ نکنه توی چایی قهوه چیزی بریزه  بیهوشت کنه   بعدا...... مواظب باش نرو

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

میشه بپرسم مهریتونو چجوری پرداخت میکنن 

میشه ازته دلت واسه آرامش و خوشبختیم یه صلوات یه حمد ویه ایت الکرسی مهمونم کنی انشالله خداحاجت دلت روبده 🌹
یوقت با کافع چی  هماهنگ نکنه توی چایی قهوه چیزی بریزه  بیهوشت کنه   بعدا...... مواظب ...

از همین میترسم

میشه بپرسم مهریتونو چجوری پرداخت میکنن 

ماهی ۵ سکه هزینشو دیگه هر قیمتی باشه هزینش

خوبه بچه ندارید پس دلیلی هم ندارع هرچی گفتو گوش کنی اصلااا نرو بلاکش کن یواش یواش شرش بخابه  چ ...

من ۲۹ اون ۳۰