2777
2789

ویزیت آنلاین گرفتم دکترگفت فولیک هم بدم ولی یادم رفت بپرسم قطره آهن هم بدم یا نه؟ مشکلی نداره مصرف همزمان؟ 

مولانا شمس را گفت:پس زخم هامان چه؟  و شمس پاسخ داد: نور از محل آنهاست که وارد میشود...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه ازمایش دادی و لازمم داشت روزی نصفی قرص فولیک ۱ حل کن توی آب یا آبمیوه. 

با آهن جدا بدی بهتره 

میتونی قطره folmax  هم بخری روزی یه میلی بذثدی بجای قرص

❤پسرم تو آرزوی برآورده شده منی❤   ⚘خدایا شکرت⚘

بچه تون مینور هستش؟؟

نه کم خونی جزیی از نوع فقر آهن داره ک با بهترین قطره های آهنم رفع نشده. ولی خیلی جزئیه

مولانا شمس را گفت:پس زخم هامان چه؟  و شمس پاسخ داد: نور از محل آنهاست که وارد میشود...
نده بابا مسمومیت آهن سخته  یدونه قطره لیپوزفر بخر بهش بده تموم‌شه بره

لیپوزوفر سیدرال آیروفیکس فورت همه رو دادم ولی بازم یه مقدار جزیی فقر آهن‌داره

اگه ازمایش دادی و لازمم داشت روزی نصفی قرص فولیک ۱ حل کن توی آب یا آبمیوه.  با آهن جدا بدی بهت ...

آز دادم رنج نرمالش بین ۸۲تا ۹۵ بود پسرم ۷۸ بود. قطره فولیمکس هم‌خریدم براش شنیدم دندون سیاه میکنه ندادم دیگه موندم قرص بدم یا ن.

اگر‌بدم فقط‌یه‌دوره ۱ماهه‌میدم

لیپوزوفر سیدرال آیروفیکس فورت همه رو دادم ولی بازم یه مقدار جزیی فقر آهن‌داره

ببین سیدرال بده کافیه در کنارش با پسته و مواد مغذی بهش آهن برسون دو تا همزمان نده مسموم میشه