2777
2789

من رفته بودم خونه ی مامانم اینا شب بمونم

مادرشوهرم اینا خونشونو‌ دادن دست تعمیر مهمون رفته بود براشون

شوهرم بدون اینکه ب من بگه کلید خونه رو داده ب مادرشوهرم ک مهمونشونو ببرن اونجا شب بخوابه اونجا

طرف خودش شعور داشته نرفته

حالا گفتم چرا بدون هماهنگی اینکارو کردین مادرشوهرم‌بدش اومده 

شما بودین چیکار میکردین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب کاری کردی نمیدونم چرا نمیدونن خونه محل خصوصی ی فرده 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️

بنظر من مشکلی نداشته

خونه برای هردوی شما و همسرته و اونا از همسرت اجازه گرفتن

منم خیلی وقتا بدون اجازه همسرم وقتی ایشون نیست مهمون میارم خونه و ایشون هم همینطور

فقط تو تایمی که هردو هستیم برای مهمون بردن باهم هماهنگ میکنیم

من به شدت از اینکار متنفرم بدون اطلاع من مهمون ببرن خونم یه بار می‌خواستیم بریم ختم و تشیع یکی از اقوام من یه شهر دیگه دو روز خونه نبودیم پدرشوهرم کلیدو از شوهرم گرفته بود مهمون های مجرد که همه اهل قلیون و مشروب و مواد هستن بفرسته خونه من که اونجا تنها باشن راحت باشن اتفاقی فهمیدم و حلوشونو گرفتم هرچند بعدش پدر شوهرم تا مدت ها قهر بود 

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»
بنظر من مشکلی نداشته خونه برای هردوی شما و همسرته و اونا از همسرت اجازه گرفتن منم خیلی وقتا بدون ا ...

خیلی فرق میکنه شاید من لباس زیرام رو رخت پهن کن باشه درسته ی غریبه بره ببینه

شاید اصن خونم شلختس

خیلی فرق میکنه شاید من لباس زیرام رو رخت پهن کن باشه درسته ی غریبه بره ببینه شاید اصن خونم شلختس

اون باید شوهرت رو بهش بگی هرکی خواست بیاد حونتون حتما قبلش خونرو مرتب کنه دلیل نمیشه که منعش کنی از اینکه کسی رو بیاره خونش

ادم حق نداره برای خونشم تصمیم بگیره دیگ؟؟؟ من که اگ شوهرم همچین اعتراضی بکنه به چهار قسمت مساوی نقسیمش میکنم