2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

البته من خیلی غرغروام و دست بزنم دارم اما جبران میکنم براش البته بگم ۱۰ روزه کات کردیم پس به این کار ...

من اصلااهل این همه لطف نیستم اصلاااا همین که پیششم خداروشکرکنه😂 فقط استثناعا خیلی فانم در حدی  میخندیدن ک شیکمشون درد میگرفت 

واسه شوهر هم زیادی بوده کارات  اون ک دوس پسر بوده  من خوندم شوکه شدم این همه انرژی گذاشت ...

وقتی با ارزش باشه برات همه کار میکنی پشیمون نیستم از هیچ کدوم من یک سال و نیم زندگی کردم کنارش معنی همه چیو فهمیدم قبل اون افسرده بودم اون همه چبو در من زنده کرد

خیلی زمان زیادیه اصلا رودربایستی نکن و حرفتو بزن  اینجوری عمرت هدر می‌ره و شانس هاس خوب ازدواج ...

میدونم چی میگی عزیزم . ولی میترسم راجب ازدواج و جدی شدن اگه من چیزی بگم غرورم میشکنه   و کوچیک میشم.  و اگه نه بشنوم دیگه بدتر ... پیش خودم میگم اگه تصمیم داشتع باشه خودش میگه یه روز . 

اره بده خدایی.  دستشم درد نکنه . زحمت کشیده . اتفاقا من جات بودم قبل اینکه خودش بگه خودم بهش می ...

ببین خوب من فکرم اینکه چرا باید با من حساب کتاب داشته باشه یا بخواد از من کمیسیون بخواد خودشم وضعش خوبه. از اونورم خوب میگم حساب و کتاب بحثش جداست دیگه  موندم هنوز چکار کنم..اگرم بعش ندم مطمئنم که تو روابط بینمون تاثیر میزاره و بهش برمیخوره

عشق می تونه شبیه معجزه باشه 🦢❤️🩷

میدونم چی میگی عزیزم . ولی میترسم راجب ازدواج و جدی شدن اگه من چیزی بگم غرورم میشکنه   و کوچیک ...

این مسائل رو به غرور ربط نده ، یکاری نکن ده سال دیگه پشیمون بشی . 

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

یعنی روت میشه بگی نه؟؟؟ شاید میخواد امتحانت کنه

نه روم که نمیشه یکم ریز بهش گفتم خوب ناراحت شد   ..آخه توقع نداشتم از من پول بخواد بگیره خودش وضعش خوبه ..از اون طرفم خیلی کمکمه همیشه خداییش تو همه چی...آره احتمال امتحان کردنش که بود من باید یکم با سیاست تر برخورد می کردم

دعا کن جور شه بریم   فعلا که پاش شکسته    

الهییی.. خوب حالا هواشو داشته باش تا انشالله زودتر خوب بشه یه برنامه جدید بچین یه جورایی سورپرایزش کن

ببین خوب من فکرم اینکه چرا باید با من حساب کتاب داشته باشه یا بخواد از من کمیسیون بخواد خودشم وضعش خ ...

بنظرم بده بهش . همین که به فکر پیشرفت مالیت بوده و کمکت کرده . دستش درد نکنه . معلومه که ناراحت میشه اگه چیزی ندی . 

درسته شاید پیش خودت فکر کنی اینطوری انگار با غریبه فرقی نکرده . ولی براش مهم بودی و ارزش داشتی که برات زحمت کشیده . تو هم جبران کنی بهش بده . که تشویق شه دوباره هم هواتو داشته باشه

الهییی.. خوب حالا هواشو داشته باش تا انشالله زودتر خوب بشه یه برنامه جدید بچین یه جورایی سورپرایزش ک ...

تو بنظرم خوب ایده میدی   مثلا الان در حالت پای شکستش  چجور سورپرایزی کنمش بنظرت