2777
2789

اگه بیشتر از دو سال میگذره دیگه وقتشه تصمیم جدی بگیرین

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

من براش غذا درست میکردم هر بار قرار داشتیم از خونه چیزی میبردم از باغمون براش میوه میوردم وقتی سرکار ...

منم فردا غذا میبرم پس مغازش نهار.... البته حاضری   چون حوصله آشپزی ندارم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی با اجازت یه چی بگم اگر تونستین راهنماییم کنین.. پارتنرم خیلی دوستم داره و همیشه هوامو داشته خیلی کارا برام کرده اعتماد صد دارم بهش تو همه چی..از نظر کاری چند ماهی هست خیلی بهم کمک کرده و یه خریدی برام انجام داده که خیلی سود داشته و داره برام حالا می خواد یه چیزی از اون سود رو به عنوان کمیسیون برداره برا خودش گفته بهم بده، الان نمی دونم باید بهش بدم یا نه؟ خداییش هم هیچ وقت برام کم نزاشته 

عشق می تونه شبیه معجزه باشه 🦢❤️🩷

کات کنید یه مدت درگیر هسی دیگ نمیخواد واسه یه رابطه ایقد فکر ووقت انرژی بذاری😑😑😑😑واقعا درک نمیکنم دنبال اینکه ینواخت نباشه هم هستین؟ مگ چقد ارزش داره این دوستیهای ابکی؟ 

منم فردا غذا میبرم پس مغازش نهار.... البته حاضری    چون حوصله آشپزی ندارم

خودت درست کنی بهتره  منم گاهی پیتزا میخریدم گاهی هم میپختم اما هربار درست کردم بیشتر ذوق کرد چند باری هم تا صبح رفتیم دور دور

اتفاقا خیلی دلم سفر میخواد باهاش رو  ... ولی میترسم بگم غرورش بشکنه . مثلا تو دلش بگه تو ...

خوب حالا لازم نیست سفر خیلی خاصی برین که مثلا یه صبح تا شب جای نزدیک هم میشه رفت یا مثلا اگر برات مقدوره هزینه اش رو خودت بدی 

عشق می تونه شبیه معجزه باشه 🦢❤️🩷

من براش غذا درست میکردم هر بار قرار داشتیم از خونه چیزی میبردم از باغمون براش میوه میوردم وقتی سرکار ...

فقط بگم بیچااااره دوس پسرای من پس با این حساب فقط که هیچ خیری ندیدن ازم کلیم غررر میزدم سرشون😂😂😂

اسی با اجازت یه چی بگم اگر تونستین راهنماییم کنین.. پارتنرم خیلی دوستم داره و همیشه هوامو داشته خیلی ...

اره بده خدایی.  دستشم درد نکنه . زحمت کشیده . اتفاقا من جات بودم قبل اینکه خودش بگه خودم بهش میدادم پولی رو به عنوان شیرینی اینا

فقط بگم بیچااااره دوس پسرای من پس با این حساب فقط که هیچ خیری ندیدن ازم کلیم غررر میزدم سرشون😂 ...

البته من خیلی غرغروام و دست بزنم دارم اما جبران میکنم براش البته بگم ۱۰ روزه کات کردیم پس به این کارا نیست رفتنی میره

البته من خیلی غرغروام و دست بزنم دارم اما جبران میکنم براش البته بگم ۱۰ روزه کات کردیم پس به این کار ...

واسه شوهر هم زیادی بوده کارات 

اون ک دوس پسر بوده 

من خوندم شوکه شدم این همه انرژی گذاشتی🤣

من جدی تو دلم دوس دارم ازدواج کنیم اما چجوری بگم ... سه ساله 

خیلی زمان زیادیه اصلا رودربایستی نکن و حرفتو بزن 

اینجوری عمرت هدر می‌ره و شانس هاس خوب ازدواجتون از دست میدی . 

من ده روزه وارد رابطه شدم همون اول گفتم به این رابطه به چشم سرگرمی نگاه نمیکنم و برام مهمه ، ایشونم هدفشون با من یکی بود و قراره یکسال در ارتباط باشیم بعد تصمیم جدی بگیریم . 

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)