2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به نظرم الکی گفته بهت چون هیچجا اینقدر بیکار نیستن شنود کنن همه رو بعد بامادرش و پدرش تماس نمیگیره؟ شمام مثل اونا چه فرقی داره ما حرف میزدیم رلم میگفت فقط حرف سیاسی اینا نزن خودشم مثلا راجب فرماندشون میخواست خرف بزنه غیرمستقیم میگفت

به نظرم الکی گفته بهت چون هیچجا اینقدر بیکار نیستن شنود کنن همه رو بعد بامادرش و پدرش تماس نمیگیره؟ ...

چرا باید اینطوری کنه آخه 

اون ک میدید من چقد بال بال میزنم واسش 

میدید چقد اذیت میشم. میدوی چقد دارم زجر میکشم

چرا باید الکی میگفت 🥺

به نظرم الکی گفته بهت چون هیچجا اینقدر بیکار نیستن شنود کنن همه رو بعد بامادرش و پدرش تماس نمیگیره؟ ...

خدایی تو با رلت حرف میزدی وقتی دانشکده افسری رفته بود واسه آموزش 6 ماهه؟؟؟ 

خدایی تو با رلت حرف میزدی وقتی دانشکده افسری رفته بود واسه آموزش 6 ماهه؟؟؟ 

نه عزیزم ازمن دانشکده افسری نبود صفر پنج کرمان بود ارتش

افسری رو نمیدونم شرایطش چیه رلت درس خوندس؟

آره دیپلم 

اگه اولشه رفته زیاد سخت نگیر تاخودشو پیداکنه و خودشو جمع و جور کنه وقت میبره کم کم دوست و رفیق پیدا میکنه با بالاییا اشنا میشه درست میشه منم اون اولش نمیتونست بعدش دیگه گوشیش رو زیر بالشتش قایم میکرد شبا زیر پتوش پیامم میداد اولش آشنانیستن میترسن واسه همینا زنگ نمیزنن

دیشب تازه رفته دیشب ساعت 8 شب 

اووووووه حالا تازه رفته یاد خودم افتادم منم حال تو رو داشتم درست ی شب که گذشت همین موقع هابود نگاهمو از گوشیم ورنمیداشتم ک زنگم بزنه هی مگفتم خدایا چرا زنگم نمیزنه نکنه رفت اونجا منو یادش رفت داشتم دق میکردم تا ساعت ده شب از باجه زنگم زد گفت چیکارشون کردن ازهمون اول فرمانده توحیاط نگهشون داشته بود و شرایط سختی داشتن شمام صبرکن یکی دوروز صد در صد خبر میده بهت

اووووووه حالا تازه رفته یاد خودم افتادم منم حال تو رو داشتم درست ی شب که گذشت همین موقع هابود نگاهمو ...

نه 

اون گفت من نمیتونم باهات تماس بگیرم 

گفت شنود میشم 

اصلا شک دارم  ب اینک شمارمو حفظ باشه یا اصن داشته باشه