2777
2789
عنوان

رفتم خونه برادرم خیرسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1287 بازدید | 60 پست

یاد جاریم افتادم بعد ۶ سال رفتیم خونشون خیلی گریه کرد و نالید ولی پولداره دروغ می‌گفت دیگه ازون به بعد ۷ سالی هست نرفتیم😐

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شماهم بگو من برا خوردن ک نیومد ی لقمه نون خالی هم سر سفره بذاری خیلیم خوبه

انتظار خرج سنگین ازت ندارم

فقط دلم هوای داداشمو میکنه میام دیدنش

وختی اون راحت حرفشو میزنه

خب شمام جوابشو بده

زمان درمانی برای دردهایم نداشت ...🥲                                                                                                              تویی به جای همهههههه 🖤🖤🖤                                     هییییییچکس به جای تو نییییییست 💔💔💔                                       داداشی 🥀🥀🥀                                       خدایا دیگه زیادی خسته ام 🖤 یه کاری کن برام تو رو به بزرگیت  💔                                                            

بچه ها اوضاع مالی برادرم خوبه بیست میلیون بهم قرض داد خواستم پس بدم ازم نگرفت فک کنم واس همون اینجور ...

شاید

ولی تو رفت و آمدت رو با برادرت قطع نکن

بگو اونا بیان

خودت برو

باهاش در ارتباط باش در هر حال

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

چه اخلاق بدیه خب نداری به درک که نداری البته توهین نشه اسی بهتون با جاری خودم بودم

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔

دایی من وضع مالیش خوبه چندتا خونه چندتا باغ چندتااامغازخ داره بعد هروقت ده سال یه بار میبینیم زنشو همش داره میناله من گاهی میخندم میگم پول دستی بهش قرض بدیم بیچاره نداره

خودتی😊

همیشه دست پر میرم

والا دیگه این زن داداش نوبره

واسش خرید میکنی میبری بعد میناله

دیگه خیلی زشته حرفش

زمان درمانی برای دردهایم نداشت ...🥲                                                                                                              تویی به جای همهههههه 🖤🖤🖤                                     هییییییچکس به جای تو نییییییست 💔💔💔                                       داداشی 🥀🥀🥀                                       خدایا دیگه زیادی خسته ام 🖤 یه کاری کن برام تو رو به بزرگیت  💔                                                            

از زن داداش من که بدتر نیست ۱۵ ساله ازدواج کردن من هنوز پامو تو خونشون نزاشتم😐

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
دایی من وضع مالیش خوبه چندتا خونه چندتا باغ چندتااامغازخ داره بعد هروقت ده سال یه بار میبینیم زنشو ه ...

یا از رو عادته و یا اینکه میگن مبادا کسی بیاد خونمون یا پول قرض بخوان ازمون

چشونه اینا 

حالا ی داداش وزن داداش داره هفته ای دوبار شام میرن خونشون

ینی دعوتشون میکنه هاااا

ولی ب من وخاهرام ک میرسه اصلا انگارچیزی ب اسم شام وناهاردادن تو دنیا نیس

عشــــ❤️ــق ینی:یک نفر،یک روز،بی نام و نشان             آیدومالک شود مجموع احســـــ💚ــاس تورا  

تو اینکه نالیدن جلوی مهمون خیلی بده ،شَکی نیست

ولی اگهه شما وضعیت مالیت از اونا بهتره،با خودت غذایی مثل پیتزا یا ساندویچ یا غذای خونگی ببر،قبلش بگو چیزی درست نکن،میخوام برادر یا برادرزاده ام،خوشحال کنم

از خداوند به اندازه‌ی دارایی‌اش بخواهید،خداوندی که صاحبِ آسمان‌ها و زمین است. هیچ چیز خارج از اراده‌‌اش نیست،از او بهترین ها رو طلب کنید