زنش همش از پول ندااااریم و وضع مالیمون خرابه نالید با اینکه من سالی دو سه بار اونم ی وعده میرم خونشون حالت تهوع گرفتم از رفتارش تو دنیا فقط برادرم دارم اینم اینجوری
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شماهم بگو من برا خوردن ک نیومد ی لقمه نون خالی هم سر سفره بذاری خیلیم خوبه
انتظار خرج سنگین ازت ندارم
فقط دلم هوای داداشمو میکنه میام دیدنش
وختی اون راحت حرفشو میزنه
خب شمام جوابشو بده
زمان درمانی برای دردهایم نداشت ...🥲 تویی به جای همهههههه 🖤🖤🖤 هییییییچکس به جای تو نییییییست 💔💔💔 داداشی 🥀🥀🥀 خدایا دیگه زیادی خسته ام 🖤 یه کاری کن برام تو رو به بزرگیت 💔
بچه ها اوضاع مالی برادرم خوبه بیست میلیون بهم قرض داد خواستم پس بدم ازم نگرفت فک کنم واس همون اینجور ...
شاید
ولی تو رفت و آمدت رو با برادرت قطع نکن
بگو اونا بیان
خودت برو
باهاش در ارتباط باش در هر حال
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊
دایی من وضع مالیش خوبه چندتا خونه چندتا باغ چندتااامغازخ داره بعد هروقت ده سال یه بار میبینیم زنشو همش داره میناله من گاهی میخندم میگم پول دستی بهش قرض بدیم بیچاره نداره
زمان درمانی برای دردهایم نداشت ...🥲 تویی به جای همهههههه 🖤🖤🖤 هییییییچکس به جای تو نییییییست 💔💔💔 داداشی 🥀🥀🥀 خدایا دیگه زیادی خسته ام 🖤 یه کاری کن برام تو رو به بزرگیت 💔
دایی من وضع مالیش خوبه چندتا خونه چندتا باغ چندتااامغازخ داره بعد هروقت ده سال یه بار میبینیم زنشو ه ...
یا از رو عادته و یا اینکه میگن مبادا کسی بیاد خونمون یا پول قرض بخوان ازمون
ولی اگهه شما وضعیت مالیت از اونا بهتره،با خودت غذایی مثل پیتزا یا ساندویچ یا غذای خونگی ببر،قبلش بگو چیزی درست نکن،میخوام برادر یا برادرزاده ام،خوشحال کنم
از خداوند به اندازهی داراییاش بخواهید،خداوندی که صاحبِ آسمانها و زمین است. هیچ چیز خارج از ارادهاش نیست،از او بهترین ها رو طلب کنید