زنش همش از پول ندااااریم و وضع مالیمون خرابه نالید با اینکه من سالی دو سه بار اونم ی وعده میرم خونشون حالت تهوع گرفتم از رفتارش تو دنیا فقط برادرم دارم اینم اینجوری
پدر و مادرت فوت شده معلومه برادرتم هم خوبه بخاطر برادرت بهتره رفتارشو بدل نگیری و بهش محبت کنی
خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت
جلو فامیلای خودش همش واقعیت رو نشون میده خودشو بالا میگیره لباس خوب میپوشه ولی پیش مانه احتمالا همی ...
زن دایی منم همینه
میره میلیونی لباس میگیره بعد فلان فامیلش میگه چ قشنگه سریع میده بهش
مثلا نشون بده دستو دل بازه و فلان
اما جلو اقوام ما میگه کلی بدهی داریم و دستمون خالیه در حالیکه اوضاعشون خیلیم خوبه
زمان درمانی برای دردهایم نداشت ...🥲 تویی به جای همهههههه 🖤🖤🖤 هییییییچکس به جای تو نییییییست 💔💔💔 داداشی 🥀🥀🥀 خدایا دیگه زیادی خسته ام 🖤 یه کاری کن برام تو رو به بزرگیت 💔
تو اصلا محل زنش نده رفتی خونشون فقط با داداشت صحبت کن
جلوی داداشت خودت رو خوب نشون بده بزا اگه زنش خواست زیرابت رو بزنه اون ازت دفاع کنه
دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید
از زن داداش من که بدتر نیست ۱۵ ساله ازدواج کردن من هنوز پامو تو خونشون نزاشتم😐
منم مثل شما ۱۴ ساله نرفتم بعد جالبه مادرم تو مردم میگه همه کاری برای ما میکنه زن داداش ما قدر نمیدونیم! پدرم فوت شد حتی یک زنگ نزد البته دلخوری داره حق داره الان بگم اینجا هم همه حق رو بهش میدن ولی مادر من میخواد بگه خوبه!
هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️