یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
در این حد میدونم که باید جوری رفتار کنی انگار اون چیزی که میخوای اتفاق افتاده و پیشاپیش شکرگذاری کنی ... قانون ۵× ۵۵ رو هم شنیدم خوبه ... تو گوگل بزن راجبش بخون
خطاب به تمام خستگان جهان ؛ باشد که اشک بعدی شما اشک شوق باشد 🌸💞💌 اللهم صل علی محمد و آل محمد
نتـࢪسـون عاشقـاࢪو از این ڪولاڪ تـاࢪاج🖋به خاڪ افتـادن از عشـق ، پَࢪ و بالِ به معࢪاج 🖋 نه تیࢪ و دشــنھ ، نه داࢪ و زندون🖊 ستــاࢪه ها ࢪو از شـب نتـــࢪسون♥ ʕ´•ᴥ•`ʔ
نتـࢪسـون عاشقـاࢪو از این ڪولاڪ تـاࢪاج🖋به خاڪ افتـادن از عشـق ، پَࢪ و بالِ به معࢪاج 🖋 نه تیࢪ و دشــنھ ، نه داࢪ و زندون🖊 ستــاࢪه ها ࢪو از شـب نتـــࢪسون♥ ʕ´•ᴥ•`ʔ
ببین تو وقتی تمرکز ذهن و روح و جسمت روی یه چیز باشه و ورودی ها و خروجی هاز ذهنتو کنترل کنی بر اون مبنا میری تو اون مدار قرار میگیری
و کائنات افرادی رو که تو یه مدار هستن به هم نزدیک میکنه میگن هم فرکانسن