2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در این حد میدونم که باید جوری رفتار کنی انگار اون چیزی که میخوای اتفاق افتاده و پیشاپیش شکرگذاری کنی ... قانون ۵× ۵۵ رو هم شنیدم خوبه ... تو گوگل بزن راجبش بخون

خطاب به تمام خستگان جهان ؛ باشد که اشک بعدی شما اشک شوق باشد 🌸💞💌  اللهم صل علی محمد و آل محمد

کتاب بهت معرفی میکنم

معجزه ی شکرگزاری

از دولت عشق

چهار اثر از فلورانس اسکاولشین

اینا واسه اول راه خیلی خوبن

نتـࢪسـون عاشقـاࢪو از این ڪولاڪ تـاࢪاج🖋به خاڪ افتـادن از عشـق ، پَࢪ و بالِ به معࢪاج 🖋  نه تیࢪ و دشــنھ ، نه داࢪ و زندون🖊 ستــاࢪه ها ࢪو از شـب نتـــࢪسون♥    ʕ´•ᴥ•`ʔ 
چرت وپرت بود چند دفعه امتحان کردم حواب نداد

😂😂😂😂😂😂😂

چی چرت و پرت بود یه بار امتحان کردی 

اینجوری اب دوغ خیاری نیس ک گلم

پیشنیاز داره و تداوم میخواد

نتـࢪسـون عاشقـاࢪو از این ڪولاڪ تـاࢪاج🖋به خاڪ افتـادن از عشـق ، پَࢪ و بالِ به معࢪاج 🖋  نه تیࢪ و دشــنھ ، نه داࢪ و زندون🖊 ستــاࢪه ها ࢪو از شـب نتـــࢪسون♥    ʕ´•ᴥ•`ʔ 
میدونی..هم فرکانس بودن تو قانون جذب چیه؟ 

افکار توجهت روی هر موضوعی باشه باهاش همفرکانسی باید اونقد ادامه بدی ک ب شکل ماده وارده زندگیت بشه 

جدی چجوری حرف گوش میکنید؟من لج نکنم تشنج میکنم.

من استاد مباحث قانون جذبم اصلا

ولی سوالت خیلی کلیه بخوام جواب بنویسم یک کتاب دویست صفحه ای میشه

دقیقا چیشو میخوای بدونی

من عاشق آدم برفیم میدونی چرا؟چون ظاهرو باطنش یکیه همش سفید سفیده...⛄
میدونی..هم فرکانس بودن تو قانون جذب چیه؟ 

ببین تو وقتی تمرکز ذهن و روح و جسمت روی یه چیز باشه و ورودی ها و خروجی هاز ذهنتو کنترل کنی بر اون مبنا میری تو اون مدار قرار میگیری 

و کائنات افرادی رو که تو یه مدار هستن به هم نزدیک میکنه میگن هم فرکانسن