2777
2789
روغن سرخ کردنی حذف میکنی ،چجوری‌ غذای سرخ کرده مصرف میکنی؟ مثلا سیب زمینی سرخ کرده یا سوخاری ؟ با رو ...

سیب زمینی سرخ کردنی نمیخورم من ولی واسه دختر و همسرم درست میکنم غذا هام تو فر بدون روغن میپزم ولی با روغن کنجد هم میشه سرخ کرد 

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست🤌من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست💜💜💜⏺ روانشناس‌ها میگن، ﺍﮔﺮ ﺑﺎ ﺷﺨﺼﯽ ﮐﻪ ﺩﻭﺳﺘﺶ ﺩﺍﺭﯼ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﺷﺪﯼ، ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻥ ﺗﺎ ﻋﺸﻘﺖ ﺭو ﺍﺣﺴﺎﺱ کنه.ﺍﮔﺮ ﺑﺎ ﺩﺷﻤﻨﺖ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﺷﺪﯼ، ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻥ ﺗﺎ ﻗﺪﺭﺗﺖ ﺭو ﺍﺣﺴﺎﺱ کنه. ﺍﮔﺮ ﺑﺎ ﺷﺨﺼﯽ ﮐﻪ ﺯﻣﺎﻧﯽ ﺗﺮﮐﺖ ﮐﺮﺩه ﺑﻮﺩ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﺷﺪﯼ، ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻥ ﺗﺎ ﺍﺣﺴﺎﺱ ﭘﺸﯿﻤوﻧﯽ کنه.ﺍﮔﺮ ﺑﺎ ﻏﺮﯾﺒﻪﺍﯼ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﺷﺪﯼ، ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻥ ﺗﺎ ﺑﺎ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﭘﺎﺳﺨﺖ ﺭو بده.لبخند، ﺭﻣﺰ ﻣﻮفقیت تو در زندگیه …
میشه بخدا میشه من عااشق شیرینجات کیک و خامه بستنی و اینچیزا بودم اینقد خوردیم چی شد همش چاقی و تنبلی ...

نه نمیشه

من بدون شیرینی جات یه جسم بی روحم 🤪

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سیب زمینی سرخ کردنی نمیخورم من ولی واسه دختر و همسرم درست میکنم غذا هام تو فر بدون روغن میپزم ولی با ...

سرخ‌کن بدون روغن چی‌؟ اونم ضرر داره؟ اخه از سیب زمینی‌نمیشه گذشت 

تو فر مثل سرخ کرده خوشمزه میشه؟

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱        
والا من اینا رو مراعات کنم میشم ده کیلو

نه من دوست ندارم زیادم لاغر شم همون به وزن متناسبم برسم کافیه در اصل سبک زندگیمو اصلا کردم میدونی و فقط قند و شکر صنعتی حذف کردم به جاش خرما میخورم ۶ عدد روزی همین

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست🤌من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست💜💜💜⏺ روانشناس‌ها میگن، ﺍﮔﺮ ﺑﺎ ﺷﺨﺼﯽ ﮐﻪ ﺩﻭﺳﺘﺶ ﺩﺍﺭﯼ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﺷﺪﯼ، ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻥ ﺗﺎ ﻋﺸﻘﺖ ﺭو ﺍﺣﺴﺎﺱ کنه.ﺍﮔﺮ ﺑﺎ ﺩﺷﻤﻨﺖ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﺷﺪﯼ، ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻥ ﺗﺎ ﻗﺪﺭﺗﺖ ﺭو ﺍﺣﺴﺎﺱ کنه. ﺍﮔﺮ ﺑﺎ ﺷﺨﺼﯽ ﮐﻪ ﺯﻣﺎﻧﯽ ﺗﺮﮐﺖ ﮐﺮﺩه ﺑﻮﺩ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﺷﺪﯼ، ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻥ ﺗﺎ ﺍﺣﺴﺎﺱ ﭘﺸﯿﻤوﻧﯽ کنه.ﺍﮔﺮ ﺑﺎ ﻏﺮﯾﺒﻪﺍﯼ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﺷﺪﯼ، ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻥ ﺗﺎ ﺑﺎ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﭘﺎﺳﺨﺖ ﺭو بده.لبخند، ﺭﻣﺰ ﻣﻮفقیت تو در زندگیه …
سرخ‌کن بدون روغن چی‌؟ اونم ضرر داره؟ اخه از سیب زمینی‌نمیشه گذشت  تو فر مثل سرخ کرده خوشمزه می ...

سرخ کن بدون روغن خوب میشه خودم دارم مثلا روغن کنجد روش اسپری میکنم خوب میشه تو فر ببین من مرغ سیب زمینی و پیاز و گوجه  ادویه و همه چی میزنم  میزارم تو تابه پیرکس روش ورق الومینیومی میکشم میزارم تو توستر ۱ ساعت تا ۱ ساعت نیم کافیه بعد روش باز میکنم میزارم برشته بشه دیگه نیاز به روغنم نیست اب هم مینداز عالی میشه  

شمام پلی کیستیک هستید؟

اره عزیزم و پریودم نامنظم😭

سرخ کن بدون روغن خوب میشه خودم دارم مثلا روغن کنجد روش اسپری میکنم خوب میشه تو فر ببین من مرغ سیب زم ...

مرغ‌و پیراشکی‌و بقیه چیزا رو توی تنور امتحان کردم ، سیب زمینی سوالم بود ممنون 💚

یه نظر هم من به شما بدم البته خودم هنوز امتحان نکردم در اینده میخوام‌امنحان کنم ، روغن محلی میگیری با روشی که بدون بو باشه بگیر یه چیزایی بهش اضافه میکنن باید از کسی بلده بپرسی ، بعد برای هر غذا یه شیشه جدا کن از ادویع ای که توی‌اون غذا هست استفاده کن برای تغییر طعم و عطر روغن ، مثال بزنم برای قیمه و فسنجون توی روغن چوب دارچین بنداز بمونه ، از این جور ادویع ها خودت ببین چی برای چه غذایی مناسبه 

به نظرم ایده خوبیه که هم غذا با روغن محلی باشه هم بوی‌بد نده 

خودم دیدم توی‌فیلم های اشپزی که تو روغن یه ساقه رزماری میندازن مثلا 

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱        
نه نمیشه من بدون شیرینی جات یه جسم بی روحم 🤪

عزیزم میتونی توی درست کردن شیرینی و کلوچه و کیک از عسل استفاده کنی 

من از یه اشپز پرسیدم تاپیک زده بود گفت میشه ، توی‌کلوچه استفاده کردم توی پنکک هم همینطور ، ولی کیک تاخالا درست نکردم 

بستنی هم میشه با همین روش درست کرد ، مثلا شیر با ثعلب و عسل ، یا میوه رو میکس کن بذار یخ بزنه بستنی میوه ای 

خیلی میتونی تنوع بدی خودتم ایده های جدید درست کنی

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱        
مرغ‌و پیراشکی‌و بقیه چیزا رو توی تنور امتحان کردم ، سیب زمینی سوالم بود ممنون 💚 یه نظر هم من به شم ...

روغن حیوانی برای پلی کیستیک خوب نیست زبادش خیلی کم باید استفاده شه

روغن حیوانی برای پلی کیستیک خوب نیست زبادش خیلی کم باید استفاده شه

من پلی‌کیستیک نیستم ولی شنیدم برای سلامتی خوبه ، اونایی که روغن صنعتی حذف کردن و از این روغن استفاده کردن میگن خیلی سلامتیشون تاثیر مثبت داشته

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱