2777
2789

اینو تو یکی از تاپیک های قبلی کپی کرده بودم

بچه ها اصلاح سبک زندگی به سبک ایشون خیلی رواج پیدا کرده که باید لایواشونو گوش بدید اینم دست‌نوشته ای از لایوهاشون امیدوارم مفید باشه👇🏻👇🏻👇🏻🥰

اگر پلی کیستیک هستید:

🌱روزانه 30عدد بادام را در آب بگذارید تا خیس بگیرد سپس پوستش را کنده و میل کنید (مصرفش اجباریه حکم دارو را دارد)

🌱 در زمستان نهایتا 11شب و در تابستان 12شب بخوابید؛

بیداری و خردن صبحانه قبل ساعت 9صبح (تنظیم خواب خیلی مهمه 70درصد درمان)

🌱 قطع مصرف شکر؛ شکلات؛ آبمیوه؛ دلستر؛ آدامس و.. چون شیرینیجات دشمن تخمدان است

🌱 خردن 8لیوان آب در روز خیلی مهمه (بعد بیدارشدن؛ قبل خواب؛ طی روز)

🌱 روغن مصرفی: زیتون؛ کنجد؛ دنبه و روغن های محلی

روغن های جامد مایع و سرخ کردنی ممنوع.

🌱 ماساژ زیرشکم هرروز یک ربع با وازلین یا روغن سیاه دانه

اگر پلی کیستیک هستید در حدنوازش 

و اگر ذخیره تخمدانتان ضعیفه با فشار بیشتر؛

بعد ماساژ یک حوله گرم بزارید روی شکم؛ اینکار به گردش خون تخمدانها کمک میکند

🌱 روزی 20 تا 30بار تنفس شکمی موقع خواب وهروقت احساس کردین مضطرب هستین

🌱 جوانه گندم و ماش با هروعده غذایی به همراه سالاد بخورید حکم دارو داره

🌱 سالاد هم هویچ رنده شده بهمراه گوجه و جوانه ها باشد

⚠اگر از خیار یا کاهو استفاده میکنید برای ازبین بردن سردی ها حتما از پونه؛ نعناع؛فلفل سیاه استفاده کنید

🌱 مصرف لبنیات و ماست هفته ای 1تا 2 بار

🌱 شیر به همراه زنجفیل یا خرما؛ ماست بهمراه نعناع؛ فلفل؛ پونه

🌱 پنیر ب همراه گردو یا سیاه دانه میل شود

🌱پیاده روی و نرمش روزی 1ساعت

🌱 مصرف میوه در روز نهایتا 3عدد یک لیوان میوه خرد شده میان وعده صبح و عصر

🌱 شام را قبل ساعت 9شب بخورید؛ آخر شب درصورت ضعف 15عدد بادام

یا یک عدد تخم مرغ آبپز بدون نان بخورید

☑نکات مهم:

🔹دوری از استرس

🔹خواب کافی داشته باشید

🔹زمان مصرف غذا:

صبحانه ⬅9 صبح

ناهار⬅ 2ظهر

شام ⬅ 9شب

? بعد 9شب هیچگونه قند و چربی و کربوهیدرات یا مواد نشاسته ای مصرف 

نکنید

🌱 پرهیزات غذایی مانند مصرف فست فود؛ غذاهای چرب؛ کالباس؛ کنسرت ها؛

بادمجان؛ سردیجات؛ ترشیجات؛ عدس به حداقل برسانید

🌱 مصرف غذاهای سرخ کردنی را به حداقل برسانید و از خردن کتف و بال مرغ شدیدا پرهیز کنید

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست🤌من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست💜💜💜⏺ روانشناس‌ها میگن، ﺍﮔﺮ ﺑﺎ ﺷﺨﺼﯽ ﮐﻪ ﺩﻭﺳﺘﺶ ﺩﺍﺭﯼ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﺷﺪﯼ، ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻥ ﺗﺎ ﻋﺸﻘﺖ ﺭو ﺍﺣﺴﺎﺱ کنه.ﺍﮔﺮ ﺑﺎ ﺩﺷﻤﻨﺖ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﺷﺪﯼ، ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻥ ﺗﺎ ﻗﺪﺭﺗﺖ ﺭو ﺍﺣﺴﺎﺱ کنه. ﺍﮔﺮ ﺑﺎ ﺷﺨﺼﯽ ﮐﻪ ﺯﻣﺎﻧﯽ ﺗﺮﮐﺖ ﮐﺮﺩه ﺑﻮﺩ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﺷﺪﯼ، ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻥ ﺗﺎ ﺍﺣﺴﺎﺱ ﭘﺸﯿﻤوﻧﯽ کنه.ﺍﮔﺮ ﺑﺎ ﻏﺮﯾﺒﻪﺍﯼ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﺷﺪﯼ، ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻥ ﺗﺎ ﺑﺎ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﭘﺎﺳﺨﺖ ﺭو بده.لبخند، ﺭﻣﺰ ﻣﻮفقیت تو در زندگیه …

آخه چطور شکر و قطع کنیم هیچی نخوریم بهتر نیست بگیم کم مصرف کنیم عمرا بستنی رو بزارم کنار🤣

گویند علی میزده صد وصله به کفشش. ای کاش دل خسته ما کفش علی بود✨در ره لیلی که خطر هاست در آن... شرط اول قدم آن است که مجنون باشی🌾✨.                شهید یوسف الهی مثل برادر منه همون قدر باعث آرامش من🕊️❤️

۶۹ بودم شدم 64,700

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست🤌من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست💜💜💜⏺ روانشناس‌ها میگن، ﺍﮔﺮ ﺑﺎ ﺷﺨﺼﯽ ﮐﻪ ﺩﻭﺳﺘﺶ ﺩﺍﺭﯼ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﺷﺪﯼ، ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻥ ﺗﺎ ﻋﺸﻘﺖ ﺭو ﺍﺣﺴﺎﺱ کنه.ﺍﮔﺮ ﺑﺎ ﺩﺷﻤﻨﺖ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﺷﺪﯼ، ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻥ ﺗﺎ ﻗﺪﺭﺗﺖ ﺭو ﺍﺣﺴﺎﺱ کنه. ﺍﮔﺮ ﺑﺎ ﺷﺨﺼﯽ ﮐﻪ ﺯﻣﺎﻧﯽ ﺗﺮﮐﺖ ﮐﺮﺩه ﺑﻮﺩ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﺷﺪﯼ، ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻥ ﺗﺎ ﺍﺣﺴﺎﺱ ﭘﺸﯿﻤوﻧﯽ کنه.ﺍﮔﺮ ﺑﺎ ﻏﺮﯾﺒﻪﺍﯼ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﺷﺪﯼ، ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻥ ﺗﺎ ﺑﺎ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﭘﺎﺳﺨﺖ ﺭو بده.لبخند، ﺭﻣﺰ ﻣﻮفقیت تو در زندگیه …

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه چطور شکر و قطع کنیم هیچی نخوریم بهتر نیست بگیم کم مصرف کنیم عمرا بستنی رو بزارم کنار🤣

میشه بخدا میشه من عااشق شیرینجات کیک و خامه بستنی و اینچیزا بودم اینقد خوردیم چی شد همش چاقی و تنبلی تخمدان و .... در آینده هم میشه دیابت اگه جلوشو نگیری

کنسرو

گویند علی میزده صد وصله به کفشش. ای کاش دل خسته ما کفش علی بود✨در ره لیلی که خطر هاست در آن... شرط اول قدم آن است که مجنون باشی🌾✨.                شهید یوسف الهی مثل برادر منه همون قدر باعث آرامش من🕊️❤️

دقیقا با همین موارد ک انجام دادم باردار شدم 

فقط بادام روزی ده تا میخوردم و لبنیاتم کلا حذف کرده بودم 

ان شالله همه نتیجه بگیرن 

اها من پودر فرتی بیوتیکم گرفتم ۸ تاشو ک خوردم شد بیستم دوره ام ک دیگ نباید خورد تا پاکی و اون دوره من بیبی چکم مثبت شد و بقیع بستش موند

طی چه مدت؟

۴۰ روز

باریکلا به اراده تون قدتون چنده؟

۱۶۰ 

میشه بخدا میشه من عااشق شیرینجات کیک و خامه بستنی و اینچیزا بودم اینقد خوردیم چی شد همش چاقی و تنبلی ...

زیاد نمی‌خورم معمولی هست آدم باید از زندگی هم لذت ببره خب 😂 من افسرده بودنی بستنی میخورم خوب میشم من فقط بستنی میخورم یا هفته یه بار به هوله هله هوله میگم مثلا چیپس یدونه اما دیگه اون روز کم کالری مصرف میکنم