2777
2789

یکی تز اقوام زود زود بیاد خونت و بی هماهنگی و بدترین موقع بعد تو بهترین پذیرایی رو بکنی و خودت سالی یکبار بری اونا اینجوری باهات رفتار کنن

خوشحال نشن زنه همش بره اشپز خونه بمونه

میوه های گندیده بیارن جلوت هر سری همینه نگید یکبار نداشته 

برنج رو خیلی کم بیاره سرسفره 

مرغ رو برا هشت نفر شیش تیکه کوچیک اونم خودشون بخورن 

پسرشونم مدام تیکه بندازه بتون که زیاد میخورید و فلان درصورتی که اینطور نیست 

بعدم فورا دنبالت بخوان بیان شام

و.... 

این کاربری دست سه نفره عزیزان سو تفاهم نشه 🫂حوصله بحث ندارم ولی بری رو مخم جوابتو میگیری من مجبور به مدارا با روانیا نیستم 

سم خالص

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگ راه نمیدم میگم خونه نیستم خونه شم نمیرم 

درخواست دوستی ندید لطفا با تشکر،🙏🤗.دعای همیشگیم....سلامتی همه خانوادم،خوشبختی بچه هام،خوشبختی خودم.ی خونه سه اتاق خوابه.ی ماشین خوشگل،😍

سکوت میکنم 😐

ببخشیدا دیوانه این میرین خونشون دوباره؟😐

بی‌رحم‌ترین آدم‌هاآن‌هایی هستند که آن‌قدر می‌مانند تا عاشق‌شان شوی و بعد می‌روند... (ارنستو ساباتو) نفسم می گیرد در هوایی که نفس‌های تو نیست !(سهراب سپهری) من فقط بوسیدمت تو خودت شعر شدی باریدی!(احمد شاملو)

این بنده خدا چ نسبتی باهات داره

بزرگوار خواهش میکنم لایک نکن. لطفا وقتی به کسی  تو نی نی سایت راهکار میدید برای زندگیش، حواستون ، ب کلمه کلمه جمله هاتون باشه چون توشه میشه برای اخرتتون. زبان ۵ سانت گوشته ولی هفتاد گناه رو یک تنه  میتونه انجام بده پس حواستون ب زبونتون باشه

بله  بی احترامی  هست

اما  شمام ‌مشکل  دارید انگار  ک  پذیرای اینا میشید در  روشون  باز نکیند  و قطع  رابطه

دلانای مامان و بابا  عاشقتیم دختر قشنگم  انتظار دیدنت  قشنگ ترین  و سخت  ترین  انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو  ی پرنسس بشی قول میدم

اره دقیقا بی احترامیه .

من مهمان واسم خیلی مهمه و مهمونی زفتن هم همینطور بی احترامی بشه دیگه تموم میونم قضیه رو

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم .